Connect with us

Australian Open

Ponturi tenis Bianca Andreescu vs Anastasija Sevastova – Australian Open – 17.01.2019

Joi dimineata, nu inainte de ora 02:00, la Melbourne se va disputa ponturi tenis Bianca Andreescu vs Anastasija Sevastova, un duel al turului II din cadrul turneului de Grand Slam Australian Open. Meciul se va disputa in sesiunea de zi, pe terenul numarul 3, de la ora 11:00, ora locala.

Jucatoarea canadianca de origine din Romania, Bianca Andreescu, locul 106 WTA, a reusit sa o nivinga cu 7-6; 6-7; 6-3, pe americanca Whitney Osuigwe, beneficiara unui wild card. Aproape trei ore au fost nevoite acestea sa stea pe teren, dar a meritat pentru ca si-a asigurat cel mai mare premiu din cariera, in valoare de aproximativ 75 000 dolari, cat si 100 de puncte in ierarhia WTA. Urmeaza ca dupa Australian Open sa intre, in premiera, in cele mai bune 100 de jucatoare ale ierarhiei mondiale.  Rezultatul a fost cu atat mai bun, cu cat aceasta a fost nevoita sa joace calificari pentru a ajunge pe tabloul principal si mai presus decat atat, a servit relativ bine, in doar doua randuri a reusit adversara ei sa faca break, oferindu-i aceasta posibilitate de cinci ori.

Anastasija Sevastova este o sportiva de origine din Letonia, obisnuita cu turnee de asemenea miza, deoarece este la profesionisti din anul 2006. De atunci si pana in prezent si-a trecut in cont trofee, de trei ori a reusit sa castige competitii WTA. Hard-ul pare suprafata sa preferata, aici, la Australian Open, a reusit un tur 4, in 2011, fiind cea mai buna realizare a ei de pana acum, dar tot pe hard, insa la US Open, anul trecut, a ajuns pana in semifinale. Meciul din primul tur a fost o simpla formalitate pentru locul 12 WTA, aceasta a reusit sa treaca fara probleme de Mona Barthel, cu scorul de 6-3, 6-1, dupa doar o ora de stat pe teren.

Obosita dupa meciul pe care l-a avut in turul inaugural al AusOpen 2019, Bianca Andreescu ar putea sa resimta lucrul acesta, dat fiind faptul ca ora locala la care urmeaza sa se dispute jocul o sa fie de pranz. Ambele jucatoare au servit bine, ajutate si de greselile nefortate ale adversarelor, dar uneori Sevastova stie foarte bine sa gestioneze schimburile lungi, acest lucru ar putea sa fie cheia si sa se impuna, intr-un final, asa cum se asteapta si agentiile de pariuri, prin cotele oferite.

Pronostic ponturi tenis Bianca Andreescu vs Anastasija Sevastova: Victorie Sevastova, cota 1.42 la Betano

More in Australian Open