Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Buzarnescu vs Kuznetsova – WTA Praga

Ponturi tenis Buzarnescu vs Kuznetsova:  in primul tur al turneului WTA de la Praga, Mihaela Buzarnescu si Svetlana Kuznetsova se vor duela in meci direct.

Mihaela nu are un meci usor

Cotata drept favorita numarul 4 la WTA Praga 2019, Mihaela (loc 30 WTA) are un debut dificil in capitala Cehiei. Aceasta competitie se joaca pe zgura si Mihaela nu are cifre tocmai bune acolo, in turneele unde a evoluat deja in acest an. Ea a pierdut trei meciuri din cele sase avute.  De asemenea, vine la Praga dupa o perioada aglomerata pentru ea, in luna aprilie a jucat toate aceste dueluri.

La Charleston a ajuns pana in faza optimilor, eliminata fiind de Caroline Wozniacki. Totusi, ultimul turneu a avut loc in Turcia, la Istanbul. Acolo a parasit competitia dupa doua intalniri, invinsa fiind de Gasparyan. Ambele infrangeri/eliminari de la cele doua competitii au venit in set decisiv.

Rusoaica este departe de perioada de glorie

Svetlana Kuznetsova urmeaza ca peste putin timp sa faca 34 de ani. Perioada ei de glorie a aapus, acum se afla abia pe locul 98 in ierarhia WTA. A inceput sezonul pe zgura intr-un turneu la Lugano, in Eveltia, de unde a fost eliminata de Kristyna Pliskova. Totusi, ultima oara a jucat la Istanbul, acolo unde a parasit competitia din turul al doilea. A cedat in doua seturi, in fata Marketei Vondrousova.

La turneul de la Praga este beneficiara unui wildcard. Rusoaica nu a participat in calificari, astfel ca se anunta un adversar dificil. De doua ori in istoria turneului de la Praga o jucatoare din Rusia a castigat competitia.

Desi sunt sportive care se apropie de sfarsitul carierei, este primul lor duel direct. Cifrele spun ca trebuie sa fie un duel aproximativ egal. Zgura este suprafata unde Mihaela Buzarnescu s-a simtit bine, insa ambele jucatoare au un parcurs identic in cele doua turnee pe aceasta suprafata. Cert este ca ambele nu au fost eliminate in primul tur la cele doua competitii deja disputate pe zgura. Trei dintre jocurile lor s-au transat in set decisiv.

Ponturi tenis Buzarnescu vs Kuznetsova:  peste 19.5 game-uri, cota 1.63 la NetBet

CITESTE SI

More in Tenis