Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Cornet vs Buzarnescu – Miami

Ponturi tenis Cornet vs Buzarnescu: turul al doilea al turneului de la Miami ne aduce o noua jucatoare romanca in prim-plan. Nu inainte de ora 23:00 se joaca Alize Cornet vs Mihaela Buzarnescu, meciul fiind transmis si la televizor, pe Digi Sport 2.

Alize Cornet vine dupa un turneu slab facut la Indian Wells, acolo unde a parasit competitia inca din primul ei meci, invinsa fiind de Tomljanovic, in minimum de seturi. Totusi, la Miami deja a luat contactul cu presiunea mecurilor de la Miami, reusind sa se impuna in fata bielorusei Vera Lapko.

Toata prestatia ei din 2019 este una care lasa mult de dorit, cel putin pentru o jucatoare precum este ea, motiv pentru care a si pierdut cateva pozitii, aflandu-se acum pe locul 53 in ierahia WTA. Nu s-a intamplat pana acum sa se califice in turul al treilea al unui turneu disputat in acest an.

Ponturi tenis Cornet vs Buzarnescu

Mihaela Buzarnescu continua sa fie ciuca batailor in tenisul mondial feminin, iar faptul ca a ajuns pana in turul al doilea al competitiei din Florida a venit pe fondul calificarii directe. Ea se afla pe locul 32 WTA, , dar a cazut dupa ce in turneu anterior a pierdut inca de la primul meci, in fata Dariei Gavrilova.

Nivelul lasa mult de dorit si asta vine putin sa contrazica parcursul bun avut anul trecut. Astfel, dupa esecul suferit in prima partida de la Indian Wells, Mihaela Buzarnescu a ajuns la 13 meciuri pierdute in ultimele 14 jocuri. Singura ei victorie in tot acest timp a venit in urma cu o luna, la Acapulco, unde a iesit dupa turul al doilea.

O singura data s-a jucat Alize Cornet vs Mihaela Buzarnescu, meciul acela a fost castigat de sportiva din Romania, dar era in perioada cand propunea un tenis mult mai bun. E greu de spus acum daca aceasta reuseste sa isi revina, dar eu nu cred. Aici e vorba de mai mult decat o cadere psihica, in plus de asta Alize a jucat deja si a depasit cu brio primul tur.

Ponturi tenis Cornet vs Buzarnescu: victorie Alize Cornet, cota 1.64 la Unibet

More in Tenis