Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Danilovic vs Niculescu – Calificari WTA Rabat

Ponturi tenis Danilovic vs Niculescu: luni, 29 aprilie 2019, de la ora 14:30, in finala calificarilor de la Rabat (Maroc), se disputa duelul Olga Danilovic vs Monica Niculescu.

Danilova, o jucatoare de viitor

Olga Danilova este una dintre jucatoarele tinere din tenisul mondial. La cei 18 ani ai sai, aceasta a reusit sa obtina un trofeu WTA. Aceasta este pe locul 119 WTA, dar cel mai bine a stat in toamna lui 2018, cand s-a clasat pe locul 98. A fost cea mai buna clasare a ei, dar are oricand timp sa si-o imbunatateasca.

S-a prezentat foarte bine in cele doua confruntari avute in calificarile WTA Rabat a dispus in minim de seturi de Lina Qstal (6-1, 6-2) si Anna Danilina (locul 373), cu scorul de 7-5, 6-3. Ce e drept, de fiecare data a fost favorita certa la agentiile de pariuri. Nici acum nu sta mai rau, o victorie a ei ne poate dubla miza.

Niculescu pare usor favorita

Daca ne luam dupa cotele oferite de agentiile de pariuri, Monica Niculescu este usor favorita. Totusi, aceasta este sportiva experimentata. Cu toate ca este pe locul 130 in ierarhia WTA, are 13 ani mai multi decat adversara ei.  De altfel, ea a si fost prezenta la cele mai importante competitii de pana acum, pe hard, fara rezultate notabile.

In partidele avute pe zgura s-a descurcat bine. Au fost cele doua din calificarile de la Rabat, unde nu a pierdut set. Le-a avut drept adversare pe Carolina Alves (6-3, 6-3) si Bibiane Schoofs (6-0, 6-4), in meciuri in care a fost favorita. Nu s-a pierdut cu firea si a reusit sa obtina rezultatele la care ne asteptam.

Nu pare sa fie o diferenta considerabila intre ele, insa stilul de joc al Moncai Niculescu ma astept sa faca diferenta. Sa joci taiat si cu scurte in fata unei sportive tinere, o poate face pe adversara sa isi piarda cumpatul. Cele doua sunt si la prima intalnire, dar trebuie sa retinem ca Moncai pare sa ii placa zgura, este o suprafata unde a evoluat

Ponturi tenis Danilovic vs Niculescu: victorie Monica Niculescu, cota 1.83 la NetBet

CITESTE SI

More in Tenis