Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Indian Wells

Ponturi tenis Dominika Cibulkova vs Bianca Andreescu – Indian Wells – 08.03.2019

Vineri, 8 martie, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells 2019 se va desfasura duelul Dominika Cibulkova vs Bianca Andreescu, sportiva din Canada fiind usor favorita in opinia agentiilor de pariuri.

In anul in care Dominika Cibulkova isi schimba prefixul, aceasta nu se poate lauda cu performante notabile in 2019, fiind anul in care a reusit o singura victorie in cele patru dueluri pe care le-a avut. Eliminata in primul tur de la Sydney si Australian Open, sportiva din Slovacia a reusit ca la Dubai sa atinga un tur 2, de unde a fost scoasa si acolo de Karolina Pliskova. Un punct comun al acestor dueluri este numarul de seturi, de fiecare data am avut set decisiv, indiferent de adversarul pe care l-a intalnit. Nu este o sportiva deloc straina de performanta, are 8 turnee castigate la profesionisti in decursul carierei sale, dar acum este abia pe locul 35 in ierarhia WTA.

De partea cealalta a fielului, Bianca Andreescu a trecut recent la profesionisti, aceasta a facut pasul in 2017, timp in care a reusit sa obtina 350 000 de dolari ca urmare a premiilor obtinute. 2019 a fost un an bun pentru ea, pe langa faptul ca se afla pe locul 60 in ierarhia WTA, cea mai buna clasare din cariera, a inceput anul cu un tur 2 la Australian Open, cea mai buna prestatia la Grand Slam. Prestatia canadiencei a fost una foarte buna si dupa eliminarea de la primul Grand Slam al anului, a reusit 11 victorii si o singura infrangere. Unul dintre succese a venit in chiar primul tur de la Indian Wells 2019, a trecut cu 6-3 in decisiv, de catre Irina Begu, dupa ce a fost nevoita sa stea pe teren doua ore si 25 de minute.

Este pentru prima oara cand se joaca Dominika Cibulkova vs Bianca Andreescu, lucru usor de anticipat daca luam in considerare istoricul recent al sportivei din Canada. In crestere, aceasta are prima sansa in fata slovacei si cred ca puterea de revenire din turul inagural spune ca este pregatita pentru fiecare adversar, drept urmare ma astept sa isi confirme statutul de favorita si sa se impuna, in fata unei Cilbukova care a pierdut trei din cele patru meciuri avute in 2019.

Pronosticul nostru pentru Dominika Cibulkova vs Bianca Andreescu: Bianca Andreescu castiga, cota 1.56 la Unibet

CITESTE SI

More in Indian Wells