Connect with us

Indian Wells

Ponturi tenis Elise Mertens vs Qiang Wang – Indian Wells – 10.03.2019

Duminica seara, nu inainte de ora 21:00, are loc Elise Mertens vs Qiang Wang, un duel al turului al treilea de la Indian Wells 2019. Belgianca este cotata cu prima sansa la agentiile de pariuri.

Elise Mertens

Jucatoare belgianca in varsta de 23 de ani, a reusit ca pana acum sa obtina cinci titluri WTA, cat si 11 ITF. Bogata cu 3.3 milioane de dolari de cand s-a apucat de tenis, aceasta vrea sa confirme jocul bun din 2019, fiind spre fazele superioare ale Indian Wells 2019. S-a mentinut in clasament, daca cea mai buna clasare a sa a fost un loc 12, iata ca dupa cinci luni de la obtinerea ei, in martie 2019, Elise Mertens se afla pe locul 16 in ierarhia WTA. A obtinut puncte importante si in urma a ceea ce a aratat la Doha, acolo unde a castigat primul sau trofeu din acest an, in urma unei finale de vis, contra Simonei Halep. Nu acela a fost ultimul sau turneu inainte de venirea pe taram nord-american, belgiana ca a jucat si la Dubai, de unde a fost eliminata inca din turul inaugural, tot de o sportiva din China.

Qiang Wang

Provenita din regiunea Tianjn, Qiang Wang este o sportiva care in 2019 a implicit 13 ani de cand a facut pasul spre tenisul profesionist. Nu a fost o sportiva de care sa-ti aduci aminte dupa un turneu important, aceasta a si reusit sa castige doua trofee WTA, dar si-a umplut contul cu putin peste trei milioane de dolari. Acum trece prin clipe frumoase, se afla pe locul 18 in ierarhia WTA, este cea mai buna clasare din cariera. Dornica de afirmare, aceasta si-a inceput aventura pe taram nord-american de doua saptamani, inainte de turneul mare de la Indian Wells, aceasta a participat la Challenger, de unde a fost scoasa in semifinale. Totusi, a reusit sa se califice pana in turul al treilea dupa un meci pe care putea sa si-l complice. Wang a avut nevoie de o ora si 39 de puncte pentru a incheiat disputa contra Bernardei Pera, de care a dispus cu 7-6 (5), 6-2.

Elise Mertens vs Qiang Wang nu este un meci deloc usor, in care favorita ar putea sa ofere un joc mai slab, desi belgianca a reusit ca in turul anterior sa joace frumos, castigand in doua seturi contra tinerei Anisimova. Acum este o alta zi, chinezoaica este in urcare si astept sa ofere un joc mult mai sigur, ceea ce ar putea sa impinga meciul spre decisiv. De altfel, in cele doua jocuri pe care le-au avut intre ele, de fiecare data a fost set decisiv, Wang castigand de fiecare data.

Pronosticul nostru pentru Elise Mertens vs Qiang Wang: peste 19.5 game-uri, cota 1.48 la Fortuna

More in Indian Wells