Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Hsieh vs Kontaveit – Miami

Ponturi tenis Hsieh vs Kontaveit: marti, 26 martie, nu inainte de ora 20:00, in sferturile turneului de la Miami are loc duelul Su-Wei Hsieh vs Anett Kontaveit.

Su-Wei Hsieh este pusa in fata peformantei, ea este pentru prima oara in sferturile de finala ale turneului de la Miami, iar jocul sau pare unul foarte bun. Aflata pe locul 27 in clasamentul WTA, aceasta si-a jucat sansa si norocul a fost e partea ei, rusind ca in meciul anterior sa treaca de un fost nr 1 mondial.

Su-Wei a intalnit-o pe Caroline Wozniacki, sportiva in fata careia a pierdut un set, dar a venit la loteria norocului, pentru ca a fost tie-break atunci. Astfel, dupa doua ore si un sfert, sportiva asiativa a trecut cu 6-3, 7-6 (0), 6-2, demonstrand ca poate face surpriza, dat fiind faptul ca pleca cu sansa a doua.

Parcurs Su-Wei Hsieh la Miami 2019

  • Vs Wozniacki 2-1 (6-3, 6-7 (0), 6-2
  • Vs Naomi Osaka 2-1 (4-6, 7-6 (4), 6-3
  • Vs Riske 2-0 (6-2, 7-5)

Ponturi tenis Hsieh vs Kontaveit

Anett Kontaveit a avut un parcurs foarte greu pentru a ajunge pana in momentul de fata, iar daca excludem cazul special din optimi, restul de dueluri s-au decis in set decisiv. Poate ca la fel se putea intampla si contra Biancai Andreescu, dar canadianca s-a retras in momentul cand era condusa.

Totusi, trebuie remarcat jocul bun si constant pe care estonianca il face la Miami. Aflata pe locul 19 in ierarhia WTA,  a reusit in meciul anterior sa conduca jocul pe tot parcursul lui, luandu-i primul set Biancai Andreescu. Dupa aproximativ o ora e joc, cand era 2-0 in actul al doilea, adversara Anettei s-a retras.

Parcurs Anett Kontaveit la Miami 2019

  • Vs Andreescu 1-0 (6-1, 2-0)
  • Vs Tomljanovic 2-1 (7-7 (3), 2-6, 7-6 (4)
  • Vs Anisimova 2-1 (6-3, 3-6, 6-4)

S-au mai duelat o singura data, in urma cu trei ani si jumatate si atunci se impunea estonianca. Cred, totusi, ca vor juca destul de bine si in primul set sa vedem cum se vor agata de fiecare minge avuta pentru a-si menitne serviciul si astfel, sa impinda actul in prelungiri.

Kontaveit este obisnuita sa joace tie-break si cred eu ca urmeaza inca unul in meciul de marti seara, tinand cont ca ambele servesc bine.

Ponturi tenis Hsieh vs Kontaveit: peste 8.5 game-uri, cota 1.42 la Betano

More in Tenis