Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Tenis

Ponturi tenis Hsieh vs Wozniacki – Miami

Ponturi tenis Hsieh vs Wozniacki: in optimile Miami 2019 are loc Su-Wei Hsieh vs Caroine Wozniacki, un meci in care daneza are prima sansa. Meciul va avea loc luni, dar la o or ace urmeaza sa fie anunata anterior.

Reprezentand Taiwan, Su-Wei Hsieh este surpriza acestei faze a competitiei de la Miami, pentru ca a avut victorii spectaculoase pentru a atinge aceasta faza. Daca in primul ei meci era normal si ne asteptam sa treaca de Riske, in turul anterior a propus un nivel al tenisului ridicat, fiind rasplatita cu varf si indesat.

In varsta de 33 de ani, Su-Wei a reusit sa treaca in trei seturi de Naomi Osaka, actualul numar 1 mondial si favorite principala la Miami. Aceasta a piedut primul set, dar a gasit puterea sa revina si in dupa doua ore si douazeci de minute de stat pe teren, sa treaca si sa aduca un profit important celor care au avut-o oe biletul zilei. A fost 4-6, 7-6(4), 6-4, dar si una dintre cele mai importante victorii din ultimele sase luni.

Ponturi tenis Hsieh vs Wozniacki

De partea opusa a fileului urmeaza sa stea un fost numar 1 mondial, vorbim despre daneza Caroline Wozniacki. Aceasta pare ca se simte foarte bine aici, reusind sa bifeze doua victorii consecutive, fara sa piarda vreun set.

Daca la Indian Wells parasea competitia inca din turul II, la primul sau meci, aceasta pare ca a invat din greseli, dar a si beneficiat de partea de tablou favorabila. Astfel numarul 13 WTA a trecut in doua seturi de Sasnovich si de Monica Niculescu. Contra romancei a evoluat in urma cu o zi, a reusit atunci sa treaca cu 6-4, 7-6(4), dupa ce a stat pe teren doua ore si zece minute, fiind de multe ori pusa in fata unor game-uri complicate.

Are Hsieh puterea sa castiga contra danezei? E o intrebare greu de raspuns, dar pot spune ca Wozniacki e singura care o poate incurca pe Wozniacki si asa cum a aratat si in turul anterior, astept ca singura sa se puna in dificultate si sa-i ofere adversarei sale ocazia de a castiga game-uri importante, suficinte pentru a nu piere la scor.

Ce e drept, Caro a batut-o de fieare data pe Hsieh, conduce cu 4-0 la meciuri directe, dar ultima oara s-au intalnit in urma cu patru ani.

Ponturi tenis Hsieh vs Wozniacki: Su-Wei Hsieh nu pierde la cinci game-uri diferenta, cota 1.57 la Betano

More in Tenis