Connect with us

Australian Open

Ponturi tenis Iga Swiatek vs Ana Bogdan – Australian Open – 15.01.2019

Marti dimineata, de la ora 02:00, se joaca ponturi tenis Iga Swiatek vs Ana Bogdan, un duel al primului tur al Australian Open, prima competitia majora a anului.

In varsta de 17 ani, Iga Swiatek provine din tenisul polonez, acolo unde are rezultate remarcabile, chiar anul trecut a reusit sa castige Roland Garros Junior. Este pentru prima data cand joaca la o asemenea competitie, ea trecand la profesionisti de la inceputul acestui an. Un prim obiectiv a fost atins de aceasta, cu toate ca n-a reusit sa patrunda pe tabloul principal la Auckland, dupa ce a pierdut in calificari, insa, miza importanta se chema Australian Open. Tot trei meciuri de calificare a jucat Swiatek si pentru a intra in premiera pe tabloul principal, pierzand un singur set in fata unor sportive din afara primelor 100 din topul mondial, asa cum este si cazul ei.

Obisnuita cu prezenta pe tabloul principal al turneelor importante ale calendarului WTA, Ana Bogdan a avut parte de un 2018 acceptabil, reusind cea mai buna prestatia a sa la Australian Open (turul 3), Roland Garros si US Open (turul 2). Cu toate ca este mai bine clasata, pe locul 81 WTA, jucatoarea originara din Sinaia a inceput deja tenisul de inalta clasa in 2019, dar nu a facut-o deloc bine, pentru ca a debutat cu stangaul la turneul de la Hobart (Australia), acolo unde a pierdut cu 6-7; 2-6, in fata lui Ons Jabeur, jucatoare din Tunisia. Tot cu sansa a doua pleaca si de aceasta data, un eventual succes al ei ne aduce un profit de trei ori mai mare decat miza pariata.

Hard-ul nu este suprafata preferata a Anei Bogdan, ceea ce ne-a aratat si prin prisma rezultatelore inregistrate in anul anterior, in timp ce tanara Iga Swiatek pare sa fie deja acomodata cu acest tip de suprafata, dupa cele cinci victorii din sase meciuri, jucate in calificarele de la Auckland si Australian Open, drept urmare, astept din partea ei sa joace agresiv, curajos, cat sa fie cea care va castiga pe serviciul adversarei.

Pronostic ponturi tenis Iga Swiatek vs Ana Bogdan: Iga Swiatek face priml break al meciului, cota 1.50 la Betano

CITESTE SI

More in Australian Open