Connect with us

Australian Open

Ponturi tenis Irina Begu vs Andrea Petkovic – Australian Open – 14.01.2019

Luni dimineata, nu inainte de ora 07:00, in primul tur al turneului Australian Open, are loc ponturi tenis Irina Begu vs Andrea Petkovic, acolo unde romanca pleaca cu sansa a doua.

Misiune grea pentru Irina Begu, o sportiva care urmeaza sa plece cu sansa a doua in meciul de luni dimineata, cand in fata ei urmeaza sa stea o sportiva destul de dificila. Aceasta nu s-a simtit deloc incomodata de suprafata din Australia, reusind ca la turneul anterior, disputat la Hobart, sa atinga turul al treilea, de unde a si parasit competita in urma duelului contra Annei Schmiedlova. A fost a doua infrangere in acest sezon, dupa ce Irina a pierdut in turul inaugural al competitiei de pe teritoriul Chinei, respectic Shenzhen. Atunci apierdut foarte greu, in decisiv, in urma unui tie-break, contra rusoaicei Veronika Kudermetova (locul 111).

Germania este reprezentata de mai multe sportive, printre care si Andrea Petkovic, o veterana a acestui sport, dat fiind faptul ca a ajuns la 31 de ani. Cu rezultate bune la turneele de Grand Slam, aceasta atins sferturile de finala la Australian Open, in 2011, a fost cea mai buna performanta a sa pe teritoriul Australiei. Asa cum foarte bine fac parte importanta dintre jucatori, Petkovic nu s-a dat nici ea la o parte, drept pentru care a incercat sa intre pe tabloul principal la Brisbane, insa, nesansa a facut sa piarda in finala calificarilor, la o jucatoare britania, de pe locul 132 din ierarhia WTA, in aproximativ o ora si douazeci e minute.

In ciuda cotelor afisate de catre agentiile de pariuri, pare ca Andrea Petkovic inca intampina dificultati cu acomodarea si cred ca Irina Begu are o sansa buna. Au cinci dueluri directe intre ele si unul singur la un turneu de asemenea importanta, in 2014, la Wimbledon, unde am avut set decisiv. Cred ca Irina a invatat din greselile facute la Hobart, Petkovic este o jucatoare care are caderi importante din punct de vedere mental, devine irascibila atunci cand gresesc.

Pronostic ponturi tenis Irina Begu vs Andrea Petkovic: Irina Begu castiga minim un set, cota 1.44 la Betano

CITESTE SI

More in Australian Open