Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Jakupovic vs Venus Williams – Miami

Ponturi tenis Jakupovic vs Venus Williams: este un meci din turul I al turnului de la Miami, programat sa aiba loc nu inainte de ora 18:00, unde americanca pleaca cu prima sansa.

Pe locul 80 in clasamentul mondial al probei de simplu feminin, slovena Dalila Jakupovic a ajuns pe tabloul principal al competitiei din Florida dupa ce a trecut de calificari. Daca in primul meci al calificarilor a avut un meci incheiat in trei seturi, in cel de-al doilea a avut-o in fata pe Madison Brengle. Desi numele adversarei este unul cu rezonanta in tenisul feminin, Jakupovic s-a impus in doua seturi usoare, 6-0, 6-3.

Aceeasi tentativa a avut-o si la Indian Wells, un turneu unde a reusit sa treaca de primul tur al calificarilor, insa n-a mai avut norocul de a da peste o jucatoare accesibila, drept pentru care a pierdut. Astfel, singura ei performanta notabila din 2019 ramane accederea in saisprezecimile turneului de la Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Ponturi tenis Jakupovic vs Venus Williams

Venus Williams este la o varsta respectabila, are o vechime in tenis cati ani de viata nu are adversara ei. Ajunsa la 38 de ani, 2019 pare sa fie ultimul an in care sportiva din Statele United ale Americii o sa fie prezenta in circuitul WTA, cel putin conform vestilor care au circulat pe site-urile de profil.

Cu toate acestea, varsta inaintata nu inseamna si ca o lasa mai usor cu tenisul, zic asta pentru ca Venus vine dupa un turneu prea bun. Astfel, a reusit sa faca sfert de finala acolo, eliminata fiind de Angelique Kerber, cu scorul de 7-6 (3), 6-3. Aflata pe locul 43 WTA, Venus Williams in 2019 a jucat un tenis bun, bilantul partidelor este format din opt victorii si trei infrangeri.

Peste trei zile este ziua de nastere a Dalilei Jakupovic, deci un eventual succes al acesteia ar fi un cadou perfect. Totusi, Venus si-a pus o amprenta serioasa asupra tenisuluisi cu toate ca a ajuns aproape de retragere, rareori s-a intamplat sa paraseasca competitiile importante inca din primul tur.

Nu cred ca o sa o faca nici de aceasta data, drept pentru care merg pe succesul lui Venus, o jucatoare constanta in 2019, cel putin pana in momentul de fata nu s-a intamplat sa piarda doua meciuri consecutive.

Ponturi tenis Jakupovic vs Venus Williams: sub 2.5 seturi, cota 1.44 la Betano

More in Tenis