Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Australian Open

Ponturi tenis Johanna Larsson vs Caroline Wozniacki – Australian Open – 19.01.2019

Detinatoarea trofeului en-titre s-a calificat in turul al doilea fara probleme, iar miercuri dimineata, nu inainte de ora 05:00, ponturi tenis Johanna Larsson vs Caroline Wozniacki este un meci de urmarit.

In varsta de 30 de ani, Johanna Larsson a reusit sa ofere un joc consistent in turul 1, dar totul a venit ca urmare a unor probleme medicale pe care adversara ei, Vera Lako, le-a acuzat. Dupa un prim set epuizant, timp in care a fost nevoie de tie-break, Johanna Larsson s-a impus la cinci. Nu a mai fost nevoita sa stea mult pe teren, pentru ca la 3-0, in actual secund, Lapko s-a retras si Johanna Larsson tocmai ce si-a egalat cea mai buna performanta la Australian Open, adica o calificare in turul al doilea, la fel cum s-a intamplat la editiile din 2015 si 2016. A fost prima ei victorie din acest an, dupa ce si-a inceput aventura la Auckland, unde a parasit competitia inca din turul inaugural, cum a fost cazul si la Hobart.

Deinatoarea trofeului in editia trecuta de Australian Open, a inceput asa cum ne-am asteptat, cu o victorie categorica in fata belgiencei Van Uytvanck. A fost un meci destul de usor, in cuda celor 90 de minute petrecute. De altfel doua break-uri facute de daneza au fost cele care au si transat partida si au oferit posibilitatea sportivei clasate pe locul al treilea sa nu se chinuie, obtinand biletele pentru turul secund, asa cum era si normal. Din nou casele de pariuri merg pe mana ei, un lucru perfect normal, daca luam in considerare rezultatele bune pe care Wozniacki le-a avut la Australian Open, cat si buna defensiva de care are parte.

Diferenta substantiala dintre ele, Caroline joaca bine pe aproape toate suprafetele, in timp ce Johanna Larsson pune mai mult accent pe zgura, acolo unde anul trecut a si avut bilant pozitiv. Tocmai in urma acestui lucru, cat si al stilului bun de a se apara, cred ca Wozniacki o sa vrea repede sa inchida jocul si va face acest lucru in doua seturi.

Pronostic ponturi tenis Johanna Larsson vs Caroline Wozniacki: scor corect 0-2, cota 1.46 la NetBet

More in Australian Open