Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Tenis

Ponturi tenis Karolina Pliskova vs Simona Halep – FED CUP – 10.02.2019

Duminica, nu inainte de ora 14:00, la Ostrava are loc duelul celor bune doua jucatoare din echipele Cehiei si Romaniei, Karolina Pliskova vs Simona Halep. Scorul disputei din FED CUP pleaca de la 1-1.

Karolina Pliskova a confirmat de ce este numarul 1 al echpei pe care Cehia a pus-o la dispozitie pentru acest duel, ea fiind sportiva care a reusit sa aduca primul punct al acestui duel. A avut nevoie de doua seturi, cum bine si noi am anticipat, pentru a o invinge pe Mihaela Buzarnescu, scorul acelui duel a fost 6-1; 6-4, in conditiile in care a stat o ora si 28 de minute pe teren. A fost a unsprezecea victorie din ultimele douasprezece dueluri avute in toate competitiile inca de la inceputul anului si pana in prezent, toate acestea au venit pe o singura suprafata, cea dura. O sa fie interesant de urmarit duelul, Karolina Pliskova stie bine sa puna presiune, a luat set si in infrangerea cu detinatoarea en-titre a Australian Open.

Asteptarile fanilor Romaniei la tenis de camp o vizeaza pe Simona Halep, locul al treilea in ierarhia WTA si cea care are nevoie disperata de victorie in jocul celor mai bune doua sportive ale Cehiei si Romaniei. In primul meci si-a facut lejer datoria, s-a impus in doua seturi, pronostic pe care si noi l-am anticipat corect. Dupa o ora si 13 minute de stat pe teren, constanteanca a invins-o cu 6-4 si 6-0 pe Katerina Siniakova, in urma unui meci controlat in totalitate, dar unde a avut nevoie de sase oportunitati pentru a inchide setul 1. A fost cel de-al doilea meci al zilei de sambata si datorita punctului adus de Simona, Cehia – Romania este egal, 1-1.

Fiind doua sportive cu vechi state in tenis sunt deja la al zecelea duel direct. Interesant este ca Simona Halep a reusit sa castige pe hard, pe unde a evoluat contra Pliskovei, s-a impus, exceptie facad la FED CUP, meci jucat in urma cu doi ani, cand Pliskova s-a impus in set decisiv. De data aceasta cred ca ambele sunt in forma, dar Simona Halep este constienta de faptul ca de ea depinde daca se duce in meciul 5 acest duel sau chiar sa se castige, victoria ei fiind extrem de importanta, motiv pentru care o vad mult mai mobilizata decat de obicei si capabila sa catige.

Pronosticul nostru pentru Karolina Pliskova vs Simona Halep: Simona Halep castiga, cota 1.79 la Unibet

CITESTE SI

More in Tenis