Connect with us

Indian Wells

Ponturi tenis Kiki Bertens vs Johanna Konta – Indian Wells – 10.03.2019

Duminica seara, nu inainte de ora 22:30, la Indian Wells 2019 avem un meci interesant, Kiki Bertens vs Johanna Konta, in turul al treilea al acestei competitii.

Kiki Bertens

Jucatoare de top 10, olandeza a reusit sa-si faca usor primul sau meci la Indian Wells 2019, trecand la pas de Magda Linette, in fata careia a stat 78 de minute pe teren, la finalul timpului petrecut s-a impus cu 6-4 si 6-1. Motivatia este mare, acest loc 7 reprezinta cea mai buna clasare din istoria de noua ani de cand a trecut la profesionisti, timp in care rezultatele nu au lipsit, cucering opt titluri WTA. Unul dintre ele a venit in urma cu o luna, atunci Kiki Bertens a evoluat foarte bine la St. Petersburg, unde a fost cap de serie numarul 2 si a reusit sa castige in fata lui Vekic. Intre timp a mai participat la doua competitii, a iesit in turul al treilea la Doha, pentru ca la Dubai sa faca act de prezenta si sa paraseasca competitia inca din turul inaugural.

Johanna Konta

Nascuta in Australia, dar reprezentata Angliei in acte, Johanna Konta se afla de 11 ani in circuitul profesionist de tenis, ea reusind ca in tot acest timp sa obtina o avere de aproximativ 7.1 milioane de dolari. Totusi, n-a impresionat cu nimic peste medie, contrar celor trei turnee WTA pe care a reusit sa le castige, dar ea ocupa abia locul 45 in ierarhia WTA. Ce e drept, a si fost usor accidentata, dar dupa Australian Open a revenit in forta, castigand tot ce s-a putut in cele patru intalniri ale FED Cup, reprezenta cu brio Marea Britanie. Pentru a atinge aceasta faza, pentru faptul ca n-a fost cap de serie, a evoluat deja in doua meciuri, castigand lejer de fiecare data, drept urmare le-a invins pe Parmentier si Hsieh, de fiecare data in minimum de seturi.

Nu este prima oara cand se joaca Kiki Bertens vs Johanan Konta, avand in vedere experienta lor la nivel inalt, episodul de duminica o sa fie al patrulea. De fiecare data si-au masurat fortele pe suprafara dura, Konta castigand doua dintre intalniri, de fiecare data in doua seturi. Acum perioada este favorabila olandezei, care joaca bine, pare ca nu se lasa intimidata, dar la fel de solid a aratat si jocul britanicei.

Pronosticul nostru pentru Kiki Bertens vs Johanna Konta: Johanna Konta peste 10.5 game-uri in primul set, cota 1.55 la Betano

More in Indian Wells