Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Australian Open

Ponturi tenis Kimberly Birrell vs Angelique Kerber – Australian Open – 18.01.2019

Vineri dimineata, ponturi tenis Kimberly Birrell vs Angelique Kerber este unul dintre duelurile pe care turul al treilea din cadrul Australian Open il propune.

Kimberly Birrell este o tanara sportiva din Australia, care incepand din acest an a reusit sa intre pentru prima oara pe tabloul principal al unui tuneu de Grand Slam, desi are 20 de ani. De foarte putin timp intrata in circuitul profesionist, s-a putut intampla una ca asta pentru ca a primit un wildcard din partea organizatorilor. In primul tur a avut o adversara modesta, venita din calificari, drept pentru care a trecut relativ lejer de Paula Badosa Gibert, din Spania, cu 6-4; 6-2. Testul maturitatii l-a oferit in turul secund, cand a avut-o in fata pe cea de-a 29-a jucatoare a lumii, Donna Vekic, de care a reusit sa dispuna cu 6-4; 4-6; 6-1, in aproape doua ore de stat pe teren, asta in conditiile in care a avut cifre foarte bune la procentajul primului serviciu.

Angelique Kerber este a doua in topul favoritelor de la Australian Open, conform cotelor afisate de catre agentia de pariuri Betano, in spatele Serenei Williams. Nemtoica, numarul 2 WTA, si-a respectat clar acest statut si a reusit in primele doua intalniri sa aiba parte de doua meciuri mai mult considerate antrenament cu public. Turul inaugural a insemnat 74 de minute de tenis la cel mai inalt nivel prestat de Angie, trecand cu un dublu 6-2 de Polona Hercog (92 WTA). Aproape acelasi deznodamant l-a avut si in turul al doilea, unde a avut o adversara la fel de modesta, locul 195 WTA, Beatiz Haddad Maia, pe care a reusit sa o invinga cu 6-2 si 6-3, intr-un duel corect pronosticat si de catre noi.

Clar Angelique Kerber este favorita meciului si sportiva pe care nu o vad sa ii lase mult spatiu de desfasurare mult mai tinerei sale colege. Este si un prim test dificil din cariera lui Kimberly Birrell, dar nu in fata unei jucatore care sa arate slab si cred ca tocmai increderea pe care Angie Kerber o are si dorinta de a castiga un nou trofeu aici, dupa cel din 2017, o va face pe aceasta sa isi doreasca o victorie foarte rapida. Castigatoarea acestui meci va juca cu invingatoarea meciului Collins vs Carolina Garcia.

Pronostic ponturi tenis Kimberly Birrell vs Angelique Kerber: sub 19.5 game-uri, cota 1.53 la Betano

CITESTE SI

More in Australian Open