Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Kontaveit vs Andreescu – Miami

Ponturi tenis Kontaveit vs Andreescu: in optimile de finala ale Miami 2019 avem si meciul Anett Kontaveit vs Bianca Vanessa Andreescu, un duel a carui ora inca nu o stim in mod official.

Anett Kontaveit este pe locul 19 in ierarhia WTA, aspect pe care m putut sa-l sesizam la fiecare duel avut pe suprafata dura de la Miami. Estonianca a avut meciurile grele si pentru a ajunge pana in aceasta faza a competitiei, a jucat mereu set decisive.

Daca in prima partida a ei a avut un duel contra tinerei sperante din Statele Unite, Amanda Anisimova, in cel de-al doilea tur a avut mult de tras. Tomljanovic a tinut-o pe Anett doua ore si jumatate pana cand s-a incheiat partida, asta dupa ce avut doua tie-break-uri in meci si abele castigate de aceeasi jucatoare. Cu toate ca era favorite, KOntaveit a avut noroc pentru ca invins in turul anterior, 7-6 (3), 2-6, 7-6 (4) a fost scorul atunci.

Ponturi tenis Kontaveit vs Andreescu – Miami

Bianca Vanessa Andreescu este noua revelatie a tenisul canadian, dar ale caror origini isi au locul in Romania, asa cum ne putem da seama si dupa nume. In varsta de 19 ani, acum se afla pe locul 24 in ierarhia WTA si asta a fost posibil dupa jocul bun aratat in 2019. A reusit sa castige Indian Wells, iar la Miami este dispusa sa joace la acelasi nivel inalt.

In turul anterior a intalnit-o pe Angelique Kerber, in reeditarea finale de la Indian Wells, reusind sa treaca in set decisiv de nemtoaica. De asemenea, Andreescu a oferit un joc complex, la finalul caruia s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-1. A fost a zecea victorie consecutive si a treia pe care o reuseste la Miami, ea le-a mai eliminate si pe Irina Begu & Sofia Kenin.

Daca in turul al doilea credeam ca i s-au terminat resursele Biancai, aceasta m-a contrazis si s-a impus cu lejeritate. Nu este intamplatoare forma ei, faptul ca a evolua constant, trecand din nou de Kerber, cred ca a motivat-o sufficient cat sa joace la acelasi nivel si luni seara. Comparand jocurile celor doua sportive, Kontaveit pot sune ca a beneficiat de largul concurs de imprejurari pentru a ajunge aici, prestatia ei nefiind una buna.

Ponturi tenis Kontaveit vs ANdreescu: victorie Bianca Andreescu, cota 1.47 la Unibet

More in Tenis