Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Krejcikova/Siniakova vs Begu/Niculescu – FED CUP – 10.02.2019

Duminica, nu inainte de ora 17:00, la Ostrava, are loc meciul de dublu din cadrul FED CUP, unde se vor infrunta echipele Krejcikova/Siniakova vs Begu/Niculescu.

Barbora Krejcikova este o obisnuita a jocului de dublu, chiar alaturi de Katerina Siniakova au reusit sa faca semifinale in primul turneu al anului, cel de la Brisbane, continuand sa fie la fel de autoritare si la primul Mare Slem al anului. Echipa care reprezinta Cehia a fost favorita in sferturile de finala ale competitiei de la Melbourne, dar a pierdut in doua seturi, ambele in tie-break, la o formatia mixta, dintre austaralian Stosur si chinezoaica Zhang. Cele doua au facut finala si la Turneul Campioanelor din 2018, unde au pierdut in minim de seturi in fata favoriteilor Babos/Mladenovic.

Irina Begu si Monica Niculescu vin motivate in Cehia, ele au facut pereche in turneul din Thailanda, primul la care au participat impreuna, in 2019, dar unde nivelul nu a fost deloc atat de bun, drept pentru care s-au impus lejer. Daca din punct de vedere moral stau bine, valoric sunt cotate cu sansa a doua in aceasta confruntare, lucru care nu este deloc surprinzator, pentru ca rezultatele lor in proba de dublu au fost mult mai slabe. Totusi, meciul acesta ar putea sa fie decisiv, deoarece fiind ultimul, al cincilea, va avea miza daca o sa fie 2-2 dupa cele patru meciuri de simplu si lucrurile nu or sa fie deloc usoare pentru cele doua sportive din Romania.

Nu se pune problema sa nu stim care este echipa mai buna, Krejcikova/Siniakova au reprezentat cu brio Cehia in acest inceput de an, desi n-au jucat ultimul act la cele doua competii, nu au dat inapoi si s-au prezentat bine, invingand echipe peste ceea ce poate alinia Romania in meciul de FED CUP. In consecinta, cred ca daca se ajunge la acest duel, o sa fie un duel transat repede de echipa Cehiei, dar speram sa nu fie nevoie si Halep&Buzarnescu sa castige.

Pronosticul nostru Krejcikova/Siniakova vs Begu/Niculescu: scor corect 2-0, cota 1.63 la NetBet

CITESTE SI

More in Tenis