Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Kuzmova vs Gavrilova – Miami

Ponturi tenis Kuzmova vs Gavrilova: in turul inaugural al competitiei Miami 2019, se va desfasura duelul Viktoria Kuzmova vs Daria Gavrilova, infruntare slovaco-australiana, unde favorita caselor de pariuri pare cea din urma.

In cautarea primului trofeu WTA din cariera

In varsta de 20 de ani, Viktoria Kuzmova reprezinta Slovacia in circuitul WTA, acolo unde a intrat inca din anul 2014. In decursul celor cinci ani n-a reusit sa se bucure de castigarea vreunui trofeu, rare fiind prezentele sale la turnee importante, de aici si cei 0.5 milioane de dolari castigati.

Aflata pe locul 43 in ierarhia mondiala, aceasta a reusit sa faca un turneu bun la Dubai, unde a parasit competitia in sferturile de finala, eliminata fiind de Petra Kvitova. A urmat un turneu foarte slab, Indian Wells 2019 a fost mai mult un antrenament oficial si zic asta pentru ca a fost eliminata de catre Shuai Zhang, 6-2, 6-4 a arata scorul acelui duel.

Prestatia buna pentru Gavrilova la Indian Wells

Cu toate ca n-a ajuns pana in fazele superioare ale turneului de la Indian Wells, parcursul Dariei Gavrilova a fost unul acceptabil, fiind eliminata de Elina Svitolina. Ajunsa pana in turul al treilea al primului turneu de pe taram american si cel mai tare dupa cele patru de Grand Slam, australianca se afla acum pe locul 53 WTA.

De altfel, acolo a si fost cea mai buna participare a ei din startul acesta de sezon. 2019 nu a fost unul convingator pentru sportiva ajunsa la 25 de ani. in decursul carierei sale la profesionisti, desi nu are o statura impozanta, a reusit sa castige un singur turneu WTA, totalul premiilor sale obtinute din tenis fiind de aproximativ 3.5 milioane de dolari.

Ponturi tenis Kuzmova vs Gavrilova

Kuzmova vs Gavrilova, meci mai echilibrat decat o arata cotele caselor de pariuri

Cu siguranta un meci riscant, deci trebuie analizat de doua ori inainte sa intre pe biletul zilei si zic asta pentru ca aici se poate intampla orice, fiind vorba despre doua sportive inconstante. Parca Gavrilova a inceput sa joace mai bine, a aratat asta si la Indian Wells, unde este o suprafata aproximativa cu cea de la Miami.

Pe de alta parte, acele doua victorii au fost singurele din 2019, in timp ce Kuzmova a mai avut rezultate notabile, invingandu-le, printre altele, pe Kiki Bertens sau Sofia Kenin. In alta ordine de idei, cred ca un pariu indicat este cel pe numarul de game-uri din primul set. Astept ca greselile sa fie la ordinea zilei si astfel, sa avem un prim act cu cel putin noua game-uri.

Ponturi tenis Kuzmova vs Gavrilova: peste 8.5 game-uri in primul set, cota 1.40 la Betano

More in Tenis