Connect with us

Indian Wells

Ponturi tenis Marketa Vondrousova vs Simona Halep – Indian Wells

Marti, 12 martie, la o ora ce urmeaza sa fie anuntata ulterior, are loc Marketa Vondrousova vs Simona Halep, o partida din optimile Indian Wells 2019.

Inceput bun de an

Marketa Vondrousova se poate declara multumita de ce i s-a intamplat in acest inceput de sezon. Desi este abia luna martie, a reusit sa se acomodeze repede, jucand finala la Budapesta, acolo unde a pierdut in trei seturi. A repetat jocul bun si la Indian Wells 2019, cehoaica avand un singur set pierdut in decurs de cele trei intalniri pe care le-a disputat.

Aflata pe locul 61 in acest inceput de saptamana, Vondrousova a trecut in minimum de seturi de Laura Siegemund si Daria Kasatkina. Cel mai greu meci disputat pana in momentul de fata a fost cel de duminica noaptea, atunci cand a stat pe teren putin peste doua ore. A fost un meci relativ stans, Marketa castigand in detrimentul Jelenei Ostapenko, scor 4-6, 6-3, 6-4, deznodamant anticipat si de noi, oferind un pronostic castigator acestui duel.

In cautarea celui de-al doilea trofeu la Indian Wells

Este pe un drum bun, Simona Halep este din nou favorita la agentiile de pariuri, desi are nevoie sa fie mult mai sigura pe ea. Inca pe locul al doilea in ierahia WTA, este nevoita sa stea la mana rezultatelor pentru a-si recapata prima pozitie, avand oportunitatea sa faca acest lucru la Indian Wells 2019. Forma sportiva este una buna, Halep a reusit sa ne aduca un profit bun, pentru ca ambele meciuri ale sale au fost corect pronosticate. Favorita cu Barbora Strycova si Kateryna Kozlova, a reusit sa se califice in minimum de seturi.

Calificare cu emotii pentru Simona

In turul anterior a intalnit o sportiva aflata pe locul 144 WTA, dar acest lucru nu s-a vazut deloc, Halep complicandu-si destul de mult partida. Daca in primul set s-a impus la tie-break (3), in actul al doilea am avut o desfasurare deja specifica jucatoarei din Romania. Astfel, din 12 game-uri, sapte dintre ele au fost break-uri. Dupa o ora si 50 de minute, a trecut cu 7-6 (3), 7-5, intr-un meci corect pronosticat.

Pentru a putea trece mai departe este nevoie de un joc mult mai lucid din partea Simonei, care singura si-a facut viata grea in disputa din turul anterior. Totusi, de admirat ca reuseste sa revina dupa ce isi piede serviciul si este un punct de plecare. Vondrousova nu a avut meciuri grele, a reusit mereu sa-si confirme statutul de favorita, dar a intampinat probleme cand a dat de o jucatoare cu un retur bun. Aici astept sa fie si cheia meciului Marketa Vondrousova vs Simona Halep, returul, capitol la care Simona este superioara.

Pronosticul nostru pentru Marketa Vondrousova vs Simona Halep: Simona Halep -3.5 game-uri, cota 1.53 la Betano

More in Indian Wells