Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Mertens vs Parmentier – Miami

Ponturi tenis Mertens vs Parmentier: Turneul de la Miami a inceput cu cateva zile de ploaie, astfel ca sunt meciuri care s-au amanat si au decalat putin programul. In turul al doilea se va juca Elise Mertens vs Pauline Parmentier, belgianca fiind favorita certa.

Elise Mertens se poate lauda deja cu un prim trofeu in acest sezon, ea reusind sa se prezinte bine in Asia, unde a cucerit Doha (Qatar). A avut atunci o competitie fabuloasa, printre jucatoarele pe care le-a invins s-au numart si din primele zece, precum Kiki Bertens, Angie Kerber si Simona Halep.

Aceeasi jucatoare belgianca se pare ca apoi nu s-a mai adunat si in urmatoarele doua competitii a evoluat mai slab, drept consecinta a fost eliminata in turul inaugural la Dubai. Nici la Indian Wells n-a fost mult mai buna, a parasit aceasta competitie din turul al doilea, invinsa fiind de chinezoaica Wang, in urma unui set decisiv.

Ponturi tenis Mertens vs Parmentier

De partea cealalta a fileului, Pauline Parmentier este o sportiva trecuta cu bine de peste 30 de ani, frantuzoaica a ajuns la 33 de primaveri. Aflata pe locul 55 in ierarhia WTA, aceasta nu se poate lauda cu performante iesite din comun, fiind eliminata destul de devreme la competitiile importante.

Una dintre ele a fost Australian Open, de unde a iesit inca din turul inaugural, avand aceeasi soarta si la Indian Wells, unde a pierdut tot in doua seturi. Ce e drept, a luat deja pulsul suprafatei hard de la Miami, Parmentier a reusit in primul tur sa treaca de rusoaica Margarita Gasparyan, cu scorul de 4-6, 6-1, 7-6 (4), dupa doua ore si 18 minute de stat pe teren.

Mertens conduce cu 3-1 la general

Diferenta dintre ele este una evidenta, Elise Mertens a reusit sa castige trei din cele patru meciuri disputate intre ele. Ultima oara s-a intamplat la Fed Cup, in urma cu un an, lucru in care ma astept sa vad acelasi joc bun. Parmentier tine piept unor sportive modeste, iar Elise nu este una dintre acestea, belgianca s-a dovedit capabila sa joace la un nivel foarte bun, pe care astept sa-l revedem si in acest duel.

In consecinta, astept ca presiunea exercitata de Mertens sa se vada prin prisma scorului, aceasta sa se impuna in doua seturi lejere.

Ponturi tenis Mertens vs Parmentier: scor corect 2-0, cota 1.53 la Unibet

More in Tenis