Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Muguruza vs Niculescu – Miami

Ponturi tenis Muguruza vs Niculescu: vineri, 22 martie 2019, nu inainte de ora 20:00, in turul al doilea de la Miami se va disputa Garbine Muguruza vs Monica Niculescu, un meci in care sportiva din Romania ne poate aduce un profit considerabil daca alegem sa o jucam pe biletul zilei.

Garbine Muguruza isi aduce aminte cu nostalgie de perioada cand era numar 1 mondial, pentru ca acum e nevoie sa te uiti destul de mult in jos pentru a incerca sa o gasesti in clasament. Se afla pe locul 17, dar jocul ei pare sa cunoasca imbunatatiri. La Indian Wells a facut sfert de finala si poate ca trecea si mai departe daca nu o intalnea pe cea care avea sa si castige, Bianca Andreescu.

A pierdut in doua seturi acolo, asa cum s-a intamplat in fiecare dintre cele patru infrangeri din 2019, ea fiind eliminata de la Australian Open, Dubai, Hua Hin si Indian Wells si exceptand ce s-a intamplat la turneul de pe teritoriul nord-american, in restul infrangerilor a intalnir jucatoare din spatiul ex-sovietic.

Ponturi tenis Muguruza vs Niculescu

Monica Niculescu pare ca se simte foarte bine la Miami, ii place suprafata, atmosfera, astfel se poate explica calificarea pe tabloul principal. A fost nevoita sa treaca de calificari si asta pentru ca se afla pe locul 138, dar acest lucru n-a facut-o sa se sperie. Astfel, dupa dueluri lejere cu Arruabarrena si Kozlova, de care a trecut in calificari, a venit randul primului meci de pe tabloul principal.

Joi seara, Monica Niculescu n-a avut probleme in fata Tamarei Zidansek, de care a trecut in o ora si unsprezece minute, cu scorul de 6-1 6-2, asa cum si noi am anticipat. A fost un duel la discretia sportivei de 31 de ani.

Parerea mea este ca Monica Niculescu are acum o sansa buna de a trece de Garbine Muguruza si spun acest lucru pentru ca jocul ibericei desi s-a imbunatatit, tot ramane o jucatoare capabila sa sufere caderi inexplicabile. Tind sa cred ca cel putin un primul set putem avea un joc strans, in care ambele sa isi fructifice sansele pe propriul serviciu si nu es exclude prelungiri.

Monica este recunoscuta pentru meciurile sale lungi, uneori singura si le face de asa maniera.

Ponturi tenis Muguruza vs Niculescu: peste 8.5 game-uri in primul set, cota 1.44 la Betano

More in Tenis