Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Indian Wells

Ponturi tenis Naomi Osaka vs Danielle Rose Collins – Indian Wells

Naomi Osaka vs Danielle Rose Collins este unul dintre meciurile cap de afis din cadrul saisprezecimilor Indian Wells 2019, confruntare in care nipona este net favorita la agentiile de pariuri. Meciul se va disputa marti dimineata, nu inainte de ora 03:00.

Naomi Osaka

Castigatoare de doua Grand Slam, Naomi Osaka si-a schimbat recent antrenorul, nipona renuntat la cel care a facut-o celebra, Sascha Bajin, in locul sau a semnat cu Jermaine Jenkins. Cei doi au inceput colaborarea la inceputul lunii martie si se pare ca este de bun augur aceasta asociere pentru ca in primul meci jucat de numarul 1 WTA aici, pe taram nord-american, a reusit sa castige contra Kristinei Mladenovic in minimum de seturi. Aceasta a avut nevoie de o ora si 22 de minute de stat pe teren, pentru a trece cu 6-3, 6-4, in toate aceste game-uri disputate si-a pierdut o singura data serviciul, se intampla in setul al doilea, cand servea pentru meci.

Danielle Rose Collins

Ajunsa la varsta de 25 de ani, Daniele Rose Collins are trei ani de cand a decis sa treaca la profesionisti, timp in care nu a reusit sa castige vreun trofeu WTA. La inceputul anului a reusit cea mai buna performanta din cadrul unui turneu de Grand Slam, americanca izbutind sa dispute semifinala, pierduta destul de usor in fata Petrei Kvitova. De atunci a mai avut o tentativa, aceasta s-a inscris la turneul de la Acapulco (Mexic), dar unde n-a avut sorti de izbanda, pierzand inca din primul tur. Totusi, acest lucru n-a fost intimidant si Danielle Rose Collins a reusit ca in turul anterior sa faca o partida buna, iar intr-o ora si 28 de minute a trecut de Kirsten Klipkens, dupa 6-4, 6-1.

Teoretic, cel putin conform rezultatelor din acest inceput de sezon trebuie sa avem un meci care sa fie castigat de Naomi Osaka, asa cum s-a si intamplat in singurul lor duel direct. Pe final de 2018 s-au intalnit la Beijing, acolo unde nipona a castigat drastic, 6-1, 6-0. Poate ca diferenta aceasta nu o sa mai fie inregistrata, dar diferenta dintre ele ramane si este una suficient de mare pentru a spera sa inchida partida in minimum des eturi.

Pronosticul nostru pentru Naomi Osaka vs Danielle Rose Collins: scor corect 2-0, cota 1.77 la Unibet

CITESTE SI

More in Indian Wells