Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Australian Open

Ponturi tenis Naomi Osaka vs Elina Svitolina – Australian Open – 23.01.2019

Miercuri, 23 ianuarie, in sferturile de finala ale Australian Open se joaca Naomi Osaka vs Elina Svitolina, un duel ce urmeaza sa fie televizat de Eurosport Romania.

Naomi Osaka este favorita acestui meci, jucaoarea nipona a reusit in decursul prestatiei de pana acum sa lase o impresie buna, cu toate ca in doua dintre meciuri a fost nevoita sa stea trei seturi pe teren. Dupa ce le-a eliminat pe jucatoare precum Zidansek; Linette sau Hsieh, de la care nu ne asteptam la prestatii foarte bune, nipona a reusit in turul anterior sa castige cu 6-4 in decisivul disputei cu numarul 12 WTA, Anastasija Sevastova. A fost un meci in care a revenit dupa ce a pierdut primul set, terminand cu cifre foarte bune in ceea ce priveste procentajul punctelor castigate pe primul serviciu. Sferturil de finala reprezinta cea mai buna performanta atinsa de Naomi Osaka la Australian Open, ceea ce vine ca o incununare a faptului ca a incheiat 2018 cu castigarea US Open.

Elina Svitolina este pentru a doua oara consecutiv calificara in sferturile de finala ale Australian Open, cea mai mare performanta realizata vreodata la un turneu de Grand Slam. Jucatoarea din Ucraina a avu fix acelasi parcurs cu al adversarei sale, in sensul ca primele doua intalniri le-a castigat fara emotii, cu Golubic si Kuzmova, pentra in disputa cu Shuai Zhang sa joace decisiv. La fel s-a intamplat si in optimi, unde a reusit sa treaca de Madison Keys cu scorul de 6-2; 1-6; 6-1, dupa o ora si 35 de minute de stat pe teren. A fost un meci in care punctele castigate pe primul serviciu au venit in proportie de 70%, o cifra buna in comparatie cu adversara ei.

Cele doua sportive s-au intalnit pana acum de cinci ori, Svitolina conducand cu 3-2, insa, in singurul meci avut la un turneu de Grand Slam, tot Australian Open, Osaka s-a impus in minimum de seturi.  Tot din partea lui Naomi Osaka am asteptari mai mari si in ceea ce priveste aceasta partida, si-a aratat indemnarea cu serviciul, a reusit de mult ori sa iasa din dificultate si cred ca aici o sa fie cheie intre aceste doua sportive.

Pronosticul nostru la pariuri pentru partida Naomi Osaka vs Elina Svitolina: Victorie Naomi Osaka, cota 1.68 la Unibet

CITESTE SI

More in Australian Open