Connect with us

Australian Open

Ponturi tenis Naomi Osaka vs Su-Wei Hsieh – Australian Open – 19.01.2019

Sambata este o zi in care se vor disputa ultimele meciuri din turul al treilea de la Australian Open, unul dintre ele fiind ponturi tenis Naomi Osaka vs Su-Wei Hsieh. Meciul se va disputa in sesiunea de zi si urmeaza sa aiba loc pe “Margaret Court Arena”.

Naomi Osaka continua sa fie in plina ascensiune dupa ce a castigat US Open si nu tine deloc sa nu ne demonstreze lucru. In cele doua meciuri care au avut loc pana in prezent la Australian Open 2019, nu s-a pus problema sa se impuna in fata unor sportive din Europa, Magda Linette si Tamara Zidansek, ambele infruntari fiind castigate cu acelasi scor, 6-4; 6-2. Daca isi respecta statutul de favorita pe care il are si acum, jucatoarea de origine nipona urmeaza sa-si egaleze rezultatul de anul trecut, atunci cand a reusit sa ating faza optimilor de finala. Interesant este ca si-a pierdut si ea serviciul in trei randuri, aratand ca exista momente de vulnerabilitate.

Provenita din Taipei, Su-Wei Hsieh este obisnuita cu participarea in fazele superioare la competitiile de Grand Slam. Nu este de mirare pentru ca a ajuns deja la 33 de ani, facuti cu doar cateva zile inainte de debutul competitie de la Antipozi. De asemenea, anul trecut a facut optimi la Australian Open, fiind pentru a doua oara cand reuseste aceasta performanta, cea mai mare la un turneu de asemenea anvergura. Mai mult decat atat, surprinde mult maniera in care a reusit sa ajunga pana aici, Su-Wei Hsieh a trecut cu 6-2; 6-1 de Voegele, in primul tur, pentru ca in turul al doilea, sa dispuna tot in minimum de seturi, 6-3; 6-4, de catre jucatoarea din Germania Laura Siegemund.

Osaka are momentele ei bune cand te domina atat prin retur, cat si printr-un serviciu foarte bun, dar Hsieh stie bine sa se apere, avand in vedere si faptul ca este mai mica de statura. Cu toate acestea, Oaska joaca bine pe aceasta suprafata si chiar daca o sa avem un set decisiv, ma astept din partea ei sa ofere ruperile de ritm pe care le-am vazut des pe aceasta suprafata.

Pronostic ponturi tenis Naomi Osaka vs Su-Wei Hsieh: Naomi Osaka -3,5 game-uri, cota 1.53 la Betano

More in Australian Open