Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Tenis

Ponturi tenis Niculescu vs Wozniacki – Miami

Ponturi tenis Niculescu vs Wozniacki: nu inainte de ora 21:00, in turul al treilea al turneului de la Miami se va juca Monica Niculescu vs Caroline Wozniacki. Este un duel transmis si pe Digi Sport 2.

Monica Niculescu a facut ce stie ea mai bine si a invins-o pe Garbine Muguruza in urma unui duel strans, in care a stat pe teren aproximativ trei ore. A fost 7-6 (0), 4-6, 6-2 si aceasta a ajuns la patru victorii consecutive la Miami, dat fiind faptul ca a inceput aventura inca din calificari.

In primul tur a trecut in minimum de seturi de Tamara Zidansek, tot la finalul unui duel pe care singura si l-a facut usor. Presa de profil din Romania spune ca accederea Monicai pana aici este o surpriza si asta pentru ca a eliminat-o pe Garbine Muguruza, dar noi am pronosticat corect partida.

Ponturi tenis Niculescu vs Wozniacki

Caroline Wozniacki este dornica sa se afirme si ea in 2019, asta pentru ca a pierdut enorm in urma prestatiilor mai putin reusite de la Australian Open. Acolo a iesit inca din turul al treilea, dar lucrurile nu au fost mai bune nici la Indian Wells. La primul sau meci pe taran nord-american a pierdut in chiar turul al doilea al competitiei de la Indian Wells, in fata rusoaicei Alexandrova.

De data aceasta a inceput cu dreptul, Sasnovich a fost numele jucatoare care a stat departea cealalta a fileului in turul al doilea. A fost un meci pe care Caro si l-a facut usor, castigand cu 6-4, 6-4, dupa o ora si 33 de minute de stat pe teren.

Urmeaza episodul cu numarul 10 dintre cele doua sportive, pana in momentul de fata Wozniacki conduce cu 8-0, pentru ca singurul succes al Moncai a venit dupa o retragere a danezei. In contextul de fata este normal sa vedem un duel controlat de fostul numar 1 mondial si drept consecinta, aceasta sa se impuna in minimum de seturi.

Spun acest lucru pentru ca se apara mult Wozniacki, lucrul acesta ar putea sa o afecteze pe Monica si astfel, sa aiba de suferit.

Ponturi tenis Niculescu vs Wozniacki: sub 2.5 seturi, cota 1.46 la Unibet

More in Tenis