Connect with us

Australian Open

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Alexander Zverev

ponturi tenis

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Alexander Zverev este o disputa din cadrul sferturilor de finala de la Australian Open. Partida se va disputa marti dimineata de la ora 06:00. Sarbul conduce 6-3 in confruntarile directe, ultima avand loc chiar in aceasta luna, inainte de Australian Open. Djokovic s-a impus in acea partida cu 2-1 la seturi.

PONTURI TENIS SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS

Novak Djokovic

Principalul favorit la castigarea turneului pare ca se simte mai bine dupa accidentarea suferita in partida cu Fritz. A reusit sa se impuna destul de categoric in fata lui Raonic, chiar daca a cedat setul 2. Daca ne uitam pe h2h, a cedat cel putin un set in 3 din cele 4 partide disputate aici. Din ce am observat, sarbul incearca sa-si dozeze energia pe parcursul partidei, nefortand in fiecare game, mai ales ca stie de problema pe care o are. Chiar si asa, acesta reuseste sa controleze majoritatea punctelor. Un minus fata de sezoanele precedente l-am observat la retur. Considerat cel mai bun jucator din lume la acest capitol, sarbul nu exceleaza pana in acest moment la acest capitol. Are cifre destul de slabe, ce-i drept a intalnit si adversari cu servicii foarte puternice.

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Alexander Zverev

Alexander Zverev

De cealalta parte, Zverev are clar un joc mai bun fata de sezonul precedent. In primul rand un plus foarte mare se vede la serviciu. Au disparut numarul imens de duble pe care neamtul le comitea intr-o partida. Germanul a cedat un singur set in cele 4 partide disputate la Australian Open, in primul tur cu Giron. Pe langa Giron, a reusit sa treaca de Cressy, Mannarino si Lajovic, avand procentaje foarte bune la punctele castigate cu primul serviciu. Si din punct de vedere mental pare ca sta mai bine, reuseste sa se controleze foarte bine in momentul in care greseste anumite puncte. Zverev stie ce are de facut in aceasta partida, au trecut doar 2 saptamani de la ultima intalnire pe care a avut-o cu sarbul, meci in care a reusit sa-i “fure” un set.

PARIURI SPECIALE AUSTRALIAN OPEN 2021 

Pronostic

Ca si pronostic principal pentru aceasta partida, aleg sa merg pe victoria lui Djokovic. Chiar daca a pierdut un set cu Raonic, sarbul pare ca se simte mai bine, dupa accidentarea acuzata in partida cu Fritz. Pe langa jocul mult mai elaborat pe care acesta il are, are un plus clar de experienta fata de adversarul sau care, a reusit sa-l inviga doar de 3 ori pana acum. Djokovic a demonstrat in partida cu Fritz ca stie foarte bine sa gestioneze momentele importante ale jocurilor, cand sa scada sau cand sa ridice nivelul de joc. Mizez pe victoria sarbului in aceasta partida, sta mult mai bine la toate capitolele fata de adversarul sau, un singur minus care ar putea sa apara, consumul fizic.

Un alt pronostic in care am incredere in aceasta partida: Peste 34.5 game-uri. Chiar daca are un joc mai bun, Zverev si-a imbunatatit si el considerabil jocul in acest inceput de sezon. Este mult mai atent la serviciu, comite mai putine duble si cred ca este capabil sa-i fure cel putin un set sarbului. Djokovic a cedat set in fiecare din ultimele 3 partide, cu jucatori un pic sub Zverev. Betano ofera o cota de 1.42 pentru cel putin 35 de game-uri in partida.

 

• Ponturi tenis Novak Djokovic vs Alexander Zverev: Djokovic castiga meciul  -> cota 1.57

CITESTE SI

More in Australian Open