Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Osaka vs Hsieh – Miami

Ponturi tenis Osaka vs Hsieh: un duel 100% asiatic, cel putin dupa tarile pe care ele le reprezinta, Naomi Osaka vs Su-Wei Hsieh este unul japono-taiwanez. Ele se intalnesc in turul al treilea al turneului de la Miami, urmand ca ora de incepe sa fie 19:30.

Naomi Osaka este numarul 1 mondial in proba feminina si evident, principala favorita la Miami, dar a mai fost si la Indian Wells, unde a pierdut destul de repede, in fata Belindei Bencic. Ce e drept, la fel a inceput si in Florida, primul sau meci a fost unul in care a muncit enorm, 6-0, 6-7 (3), 6-1 fiind scorul duelului avut contra lui Wickmakyer (141 WTA).

Venita dupa un meci in care a stat pe teren doua ore si unsprezece minute, Naomi Osaka putem spune ca este putin obosita, dar asa cum a aratat si atunci, serviciul a fost punctul forte. Este o sportiva capabila sa ofere o replica solida si in trei seturi, asa s-a jucat si finala de la Australian Open, unde s-a impus.

Ponturi tenis Osaka vs Hsieh

Su-Wei Hsieh n-a dat semne de slabiciune in primul ei meci avut la Miami, reusind in doua seturi sa dispuna de Alison Riske, 6-2, 7-5 fiind scorul acelui duel. Si atunci tot cotata cu a doua sansa a fost, dar lucrul asta nu a impiedicat-o sa dispuna destul de repete, stand pe teren o ora si 25 de minute.

Ea a venit pe teritorul nord-american dupa un turneul bun facut la Dubai, acolo unde a facut semifinale, scoasa fiind atunci de numarul 2 WTA, dar in urma unui duel impins in trei seturi. Totusi, nu este o sportiva care sa piarda multe meciuri consecutive, Hsieh se afla pe locul 27 in ierarhia WTA, aspect care a facut-o sa fie aruncata in lupta direct din turul al doilea.

In doua randuri au mai fost adversare si atunci de fiecare data s-a impus Naomi Osaka, dar mereu a avut nevoie de set decisiv. Una dintre intalniri a avut loc in acest an, la Australian Open, unde japoneza a trecut cu 6-1 in decisivil saisprezecimilor de finala.

Acum este o situatie asemanatoare, dar Naomi a servit bine si in disputa avuta in turul anterior, cu toate ca a disputat tot trei seturi. Astfel, astept ca de data asta sa invete ce greseli a facut si sa le repare, suficient de bine pentru a castiga in doua seturi.

Ponturi tenis Osaka vs Hsieh: sub 2.5 seturi, cota 1.53 la Betano

More in Tenis