Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Tenis

Ponturi tenis Osaka vs Hsieh – Miami

Ponturi tenis Osaka vs Hsieh: un duel 100% asiatic, cel putin dupa tarile pe care ele le reprezinta, Naomi Osaka vs Su-Wei Hsieh este unul japono-taiwanez. Ele se intalnesc in turul al treilea al turneului de la Miami, urmand ca ora de incepe sa fie 19:30.

Naomi Osaka este numarul 1 mondial in proba feminina si evident, principala favorita la Miami, dar a mai fost si la Indian Wells, unde a pierdut destul de repede, in fata Belindei Bencic. Ce e drept, la fel a inceput si in Florida, primul sau meci a fost unul in care a muncit enorm, 6-0, 6-7 (3), 6-1 fiind scorul duelului avut contra lui Wickmakyer (141 WTA).

Venita dupa un meci in care a stat pe teren doua ore si unsprezece minute, Naomi Osaka putem spune ca este putin obosita, dar asa cum a aratat si atunci, serviciul a fost punctul forte. Este o sportiva capabila sa ofere o replica solida si in trei seturi, asa s-a jucat si finala de la Australian Open, unde s-a impus.

Ponturi tenis Osaka vs Hsieh

Su-Wei Hsieh n-a dat semne de slabiciune in primul ei meci avut la Miami, reusind in doua seturi sa dispuna de Alison Riske, 6-2, 7-5 fiind scorul acelui duel. Si atunci tot cotata cu a doua sansa a fost, dar lucrul asta nu a impiedicat-o sa dispuna destul de repete, stand pe teren o ora si 25 de minute.

Ea a venit pe teritorul nord-american dupa un turneul bun facut la Dubai, acolo unde a facut semifinale, scoasa fiind atunci de numarul 2 WTA, dar in urma unui duel impins in trei seturi. Totusi, nu este o sportiva care sa piarda multe meciuri consecutive, Hsieh se afla pe locul 27 in ierarhia WTA, aspect care a facut-o sa fie aruncata in lupta direct din turul al doilea.

In doua randuri au mai fost adversare si atunci de fiecare data s-a impus Naomi Osaka, dar mereu a avut nevoie de set decisiv. Una dintre intalniri a avut loc in acest an, la Australian Open, unde japoneza a trecut cu 6-1 in decisivil saisprezecimilor de finala.

Acum este o situatie asemanatoare, dar Naomi a servit bine si in disputa avuta in turul anterior, cu toate ca a disputat tot trei seturi. Astfel, astept ca de data asta sa invete ce greseli a facut si sa le repare, suficient de bine pentru a castiga in doua seturi.

Ponturi tenis Osaka vs Hsieh: sub 2.5 seturi, cota 1.53 la Betano

More in Tenis