Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Australian Open

Ponturi tenis Rafael Nadal vs Nick Kyrgios – Australian Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Rafael Nadal vs Nick Kyrgios este un duel extrem de interesant, ultimul din optimile de finala de la Australian Open, acesta urmand sa se joace luni, nu mai devreme de ora 10:00.

Rafael Nadal

Este favorit cert in aceasta confruntare, cum era si normal de altfel, fiind net superior adversarului sau, din orice punct de vedere. Are un palmares mult mai bogat, dar si un bilant pozitiv in infruntarile directe.

Dupa cum stim, ibericul se lupta pana la ultima picatura de transpiratie pentru orice titlu pus in joc. De data aceasta are o motivatie in plus, avand in vedere faptul ca poate intra in istorie ca unul dintre jucatorii care a castigat fiecare Grand Slam de minim doua ori.

La aceasta editie de Australian Open, in primele trei tururi, liderul mondial nu a pierdut niciun set. Acesta a dat piept cu Dellien, Delbonis si Carreno-Busta, in fata carora a cedat doar 22 de game-uri.

Nick Kyrgios

Este cel mai bun jucator australian si unul dintre cei mai buni jucatori din lume, care intr-o zi buna poate invinge orice adversar. Evident, acesta porneste ca outsider, urmand totusi sa dea piept cu o legenda vie a tenisului, care se afla si intr-o forma foarte buna.

De ceva vreme, australianul este intr-un mic scandal cu Rafael Nadal, acesta facand diverse declaratii la adresa acestuia, recend imitand si gesturile sale dinaintea servelor. Cand vine vorba de infruntarile directe, este condus cu 4-3, ultima data pierzand la Wimbledon, in 2019.

Kyrgios a inceput cu o victorie in minimum de seturi cu Sonego la aceasta editie de Australian Open. A urmat apoi un succes cu 3-1 cu Gilles Simon, trecand in cele din urma de Khachanov. Cu rusul a stat pe teren aproape patru ore si jumatate, impunandu-se cu 3-2, cu mari emotii.

Pronostic

Nadal este favorit cert, fiind mai bun, e drept, dar si mai odihnit, asa ca nu este exclus sa se impuna. Kyrgios are insa resursele necesare sa ii puna mari probleme, mai ales ca joaca in fata unui public australian. Asadar, ne asteptam la un meci disputat, in care vom avea parte de multe game-uri.

• Ponturi fotbal Rafael Nadal vs Nick Kyrgios: peste 34,5 game-uri -> cota 1.55

CITESTE SI

More in Australian Open