Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Rojer/Tecau vs Marach/Pavic – Miami

Ponturi tenis Rojer/Tecau vs Marach/Pavic: proba de dublu masculin vine cu un duel interesant pentru Romania, in saisprezecimile turneului de la Miami aduce meciul Rojer/Tecau vs Marach/Pavic.

Jean Julien Rojer si Horia Tecau fac echipa de cativa ani buni, timp in care si-au trecut in palmares trofee importante. Si acum vin dupa un turneu acceptabil, reusind sa atinga sferturile de finala de la Indian Wells 2019. Desi plecau cu prima sansa in fata lui Novak Djokovic & Fabio Fognini, ceva s-a intamplat, pierzand cu 6-10 in super tie-break.

Desi n-a fost un inceput chiar fabulos de an, cu parasirea Australian Open inca din turul de debut, Rojer si Tecau au reusit apoi sa faca finala in Olanda. In prima lor finala a anului au pierdut, la Rotterdam, in fata perechii Jeremy Chardy/Henri Kontinen.

Ponturi tenis Rojer/Tecau vs Marach/Pavic

Perechea austriaco-croata este formata din Oliver Marach si Mate Pavic, doi sportivi care sunt angrenati exclusiv pentru proba de dublu. Favoriti numarul 5 la Miami, acestia sunt cotati cu prima sansa in acest duel, cel putin in ceea ce priveste cotele afisate de agentiile de pariuri.

Se simt bine pe taram nord-american, Marach/Pavic reu reusit sa atinga semifinalele competitie jucate anterior, Indian Wells, acolo unde au avut si ghinion, pierzand in doua tie-break-uri, cu perechea Mektic/Zeballos. Totodata, acolo a fost si cea mai buna performanta, dat fiind faptul ca in ciuda chimiei care exista intre cei doi, au parasit Australian Open si celelalte turnee inca din primul sau cell mult al doilea tur.

Nu sunt deloc straine de meciurile directe, episodul din saisprezecimile Miami 2019 este al patrulea. Pana acum Marach/Pavic este echipa care conduce cu 3-1 la general, ultima oara au castigat tot pe taram nord-american, dar la Toronto si in set decisiv.

Ambele echipe fac un joc bun la serviciu, s-a vazut asta cand au avut ocazia sa joace contra unor echipe mai bune si acum e momentul sa o dovedeasca din nou. Ambele joaca de ceva timp impreuna, se inteleg foarte bine, asa ca ma astept sa avem cel putin un tie-break in meci. Aici cred ca returul bun al lui Rojer o sa faca diferenta si astfel, olandezul sa-si aduca vizibil contributia asupra unei eventuale victorii.

Ponturi tenis Rojer/Tecau vs Marach/Pavic: victorie Rojer/Tecau, cota 2.00 la Betano

More in Tenis