Connect with us

Australian Open

Ponturi tenis Saisai Zheng vs Garbine Muguruza – Australian Open – 15.01.2019

Primul tur al Australian Open ne aduce un duel interesant, chinezo-iberic, ponturi tenis Saisai Zheng vs Garbine Muguruza, partida ce urmeaza sa inceapa marti dimineata, nu inainte de ora 03:30.

Provenind din tenisul chinez, Saisai Zheng este o sportiva care va face 25 de ani peste nici macar o luna de zile si care in intreaga sa cariera nu a reusit vreun trofeu la profesionisti, singurele sale trofee provennd din ITF, 11 la numar. Contrar acestor aspecte, se afla in top 50, chinezoaica este pe locul 39 WTA, insa, are nevoie de multa determinare pentru a trece mai departe si sa-si atinga cea mai buna performanta la Australian Open. De altfel, turul al doilea este tot ce a putut ea face mai mult, pana acum, in tenis, la turnee de Grand Slam. S-a pregatit intens, darnu suficient de bine pentru a se califica in turul al doilea al turneului de la Shenzhen, de unde a parasit competitia dupa un prim meci, contra frantuzoaicei Parmentier, 2-6 in decisiv.

Garbine Muguruza este una dintre fostele sportive care s-au bucurat ca au ocupat primul loc in ierarhia WTA, se intampla in septembrie 2017, atunci cand devenea lider mondial. Atunci a fost anul cand a obtinut cele mai bune performante la nivel de Grand Slam, iberica reusind sa se bucure de castigarea Wimbledon, atingandu-si cele mai bune performante si la US Open, cat si la Australian Open. Favorita in meciul de marti dimineata, este a 18-a favorita a turnelui, dar ramane de vazut cat de bine pregatita este, avand in vedere ca a spus pas in turul al doilea la Sydney. Nici la Cupa Hopman nu s-a simtit deloc bine, a acuzat dureri la coapsa.

Avand in vedere problemele la coapsa pe care Garbine le-a tot acuzat in ultimul timp, cerd ca primul set o sa fie unul pragmatic, in care nu o sa forteze, riscand sa nu poata ramane pe teren. La Sydney a acuzat probleme de stomac, o gastroenterita pare ca a fost cea care a obligat-o sa se retraga, dar asa cum am mentionat anterior, nu a fost singura sa problema.

Pronostic ponturi tenis Saisai Zheng vs Garbine Muguruza: peste 8.5 game-uri in primul set, cota 1.53 la Betano

CITESTE SI

More in Australian Open