Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Tenis

Ponturi tenis Serena Williams vs Shelby Rogers – WTA Lexington

ponturi tenis

Ponturi tenis Serena Williams vs Shelby Rogers – WTA Lexington

Vineri, nu inainte de ora 19:30, in sferturile de finala ale turneului de la Lexington, Serena Williams si Shelby Rogers se vor infrunta.

Serena Williams

Fost lider mondial si una dintre jucatoarele cele mai bune din istoria tenisului, Serena Williams si-a invins sora in turul anterior. Venus a stat de partea cealalta a fileului, iar meciul acela a avut de toate. Invingatoarea s-a decis in setul decisiv, atunci cand Serena s-a impus cu 6-4. Aceasta a revenit de la 0-1 la seturi si a trimis ultimul punct decisiv dupa doua ore si 21 de minute de stat pe teren.

Ambele meciuri pe care Serena le-a jucat la Lexington s-au decis in set decisiv. In primul tur a intalnit o sportiva tot din america, Pera, pe care a invins-o tot dupa mai bine de doua ore de la primul schimb.

Shelby Rogers

Aflata pe locul 116 in clasament, Shelby Rogers a reusit sa se califice relativ usor in aceasta faza a competitiei. In primul tur a stat putin peste doua ore pe teren, dar pana la final a castigat cu 6-4, 4-6, 6-2 in disputa cu japoneza Doi. Si-a invatat repede lectia, iar in meciul din turul al dilea problemele s-au rezolvat in mare parte.

6-2, 7-5 in disputa cu Fernandez a fost un easy win. Desi conform cotelor agentiilor de pariuri ea era sportiva care pleca cu sansa a doua. In primul set a evoluat impecabil, drept pentru care nu si-a pierdut deloc serviciul. Insa, a facut-o de doua ori in setul secund, dar pana la final a castigat obtinand doua break-uri consecutive, als corul de 3-5.

Cele doua sportive nu s-au mai intalnit pana in momentul de fata. Avand in vedere diferenta dintre cele doua jucatoare, Serena nu trebuie sa aiba probleme in a se impune. Insa, aceasta a jucat decisiv in ambele jocuri de pana acum. Cred ca a invatat ceva si a avut timp sa-si puna la punct returul, cel care i-a pus probleme in anumite momente. Drept urmare, victoria ei sa vina in minimum de seturi.

Ponturi tenis Serena Williams vs Shelby Rogers: sub 22,5 game-uri, cota 1.47 la Fortuna

CITESTE SI

More in Tenis