Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Australian Open

Ponturi tenis Simona Halep vs Lizette Cabrera – Australian Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Simona Halep vs Lizette Cabrera este o disputa din cadrul primului tur al turneului de Grand Slam – Australian Open. Partida va avea loc luni 08.02.2021 nu mai devreme de ora 10:00, ora Romaniei pe arena Rod Laver. Partida este transmisa in Romania de Eurosport.

Simona Halep

Dupa semifinala din 2020 si finala din 2018, Simona Halep incearca in Australia sa castige cel de-al 3-lea trofeu de GS al carierei. Nu va avea deloc o misiune usoara deoarece poate da peste adversare extrem de solide. Naomi Osaka, Serena Wiliams, Muguruza sau Kvitova sunt cele mai importante nume de pe partea de tablou a acesteia.

Jocul Simonei a aratat foarte bine in acest inceput de an, a reusit sa lege 3 victorii cu jucatoare destul de incomode. A trecut de Barty in 3 seturi intr-o partida demonstrativa, urmand sa castige 2 paride la Gippsland Trophy cu Siegemund si Potapova.

Infrangera a venit in fata Alexandrovei pe fondul unor dureri de spate acuzate de romanca. Per total, primul serviciu pare mult mai bun fata de sezoanele precedente iar din punct de vedere mental este foarte bine.

Ponturi tenis Simona Haelp vs Lizette Cabrera Austalian Open

sursa foto: ntnews.com

Lizette Cabrera

De partea cealalta, tanara Lizette Cabrera va juca abia al doilea meci oficial in 2021. Jucatoarea aflata pe locul 140 WTA vine dupa partida pierduta in fata jucatoarei din Rusia Gracheva. Detinatoare a unui wild-card, australianca a pierdut in 3 seturi partida de la turneul Yarra Valley dupa o partida in care si-a cedat serviciul de 8 ori.

Este o jucatoare care a castigat turnee doar la nivel ITF, mai exact 3 la numar. Cea mai buna clasare a sa este cea din acest moment. In 2017 a reusit sa intre pentru prima data in top 200.

Singurul capitol la care probabil sta mai bine decat Simona este prospetimea. In prima partida din acest an a acuzat mari probleme la serviciu cu o jucatoare care nu exceleaza deloc la retur.

PARIURI SPECIALE AUSTRALIAN OPEN 2021 

Pronostic

Aceasta partida depinde foarte mult de starea fizica a Simonei. Chiar daca a acuzat dureri la spate in partida cu Alexandrova, Halep a declarat ca a mai avut astfel de dureri si la RG2020. A avut ceva timp de recuperare si chiar daca nu va fii 100% din punct de vedere fizic, diferenta de valoare este imensa. Simona ii va pune mari probleme la retur adversarei care, are un serviciu destul de rau. Jucatoarea noastra va incerca sa rezolve soarta meciului destul de repede pentru a avea mai mult timp de odihna. Vom miza pe 20.5 game-uri la o cota de 1.45 oferita de BETANO. 

 

• Ponturi tenis Simona Halep vs Lizette Cabrera : sub 20.5 game-uri  -> cota 1.45

CITESTE SI

More in Australian Open