Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Simona Halep vs Polona Hercog – WTA Praga

ponturi tenis

Ponturi tenis Simona Halep vs Polona Hercog – WTA Praga

Primul tur al turneului WTA de la Praga le aduce fata in fata pe Simona Halep si Polona Hercog, intr-un joc care se va disputa spre sfarsitul zilei. Ora exacta a meciului este 14:00, iar data marti, 11 august 2020.

Simona Halep

Favorita principala la castigarea WTA Praga 2020, Simona Halep este locul secund in lume. Are 6.076 de puncte, cu peste 2.000 in spatele liderului Asleigh Barty. A tot postat pe retelele de socializare si pare incantata de antrenamentul prelungit pe care l-a avut. Initial, ea trebuia sa se prezinte la Palermo, dar din cauza anumitor conditii a spus pas.

In conditiile acestea, primul turneu pe care il disputa dupa triumful de la Dubai este acesta, de la Praga. Daca se va impune, Simona Halep devine a doua sportiva din Romania care ridica trofeul de la Praga deasupra capului. Ruxandra Dragomir a facut prima lucrul acesta, in urma cu 24 de ani.

Polona Hercog

Are foarte multe lucruri de imbunatatit daca vrea sa reuseasca prima ei victorie din cariera asupra Simonei Halep. Este una dintre sportivele care au cea mai mare cota pentru un eventual succes in primul tur al turneului de la Praga. Insa, este si normal sa fie asa, dat fiind faptul ca a aratat lipsa de jocuri.

Prima sa tentativa de a castiga un meci in ultimele aproape sase luni a avut loc saptamana trecuta, cand a jucat la Palermo. A parasit competitia de la primul duel, dupa un joc in fata locului 156 mondial. Doua seturi disputate, iar dupa aproximativ doua ore de stat pe teren s-a vazut depasita cu 7-6 (1), 6-3.

In doua meciuri am mai avut parte de un duel direct si de fiecare data Simona Halep s-a impus. Nu a facut-o deloc usor, atat la Miami, cat si la Eastbourne s-a impus in set decisiv. Acum este altceva, vine dupa o perioada prelungita de pauza si pare sa fie determinata sa obtina un nou trofeu.

Ponturi tenis Simona Halep vs Polona Hercog: scor corect 2-0, cota 1.45 la Unibet

CITESTE SI

More in Tenis