Connect with us

Australian Open

Ponturi tenis Simona Halep vs Veronika Kudermetova – Australian Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Simona Halep vs Veronika Kudermetova este o disputa din cadrul turului 3 al turneului de Grand Slam – Australian Open. Partida se va disputa vineri dimineata de la ora 10:00 si va putea fi urmarita in Romania pe Eurosport. Cele doua jucatoare se afla la prima intalnire in circuitul WTA.

Simona Halep

Simona a demonstrat in partida precedenta de ce este o mare campioana a circuitului WTA. A ramas extrem de concentrata chiar si la 5-2 pentru adversara care servea pentru castigarea meciului. Jocul Simonei a scartait in anumite momente, serviciul 2 fiind aproape inexistent. Cu toate acestea, in momentele importante ale game-urilor, primul serviciu a fost trimis aproape perfect de catre jucatoarea noastra.

In partida de astazi pleaca clar favorita atat din punct de vedere al jocului cat si al experientei. Simona a declarat ca o va studia pe adversara ei si sunt sigur ca va sti exact ce are de facut. Forehand-ul Simonei a functionat excelent in partidele disputate pana acum in Australia si la acelasi lucru ma astept si in aceasta partida, mai ales ca Veronika Kudermetova este destul de statica in joc.

Ponturi tenis Simona Haelp vs Lizette Cabrera Austalian Open

sursa foto: ntnews.com

Veronika Kudermetova

Jucatoarea din Rusia, numarul 36 in clasamentul WTA, face un turneu bun pana in acest moment. E drept ca a dat de adversare destul de modeste, a trecut de Kostyuk in minimum de seturi si de Gracheva in 3 seturi. Pana la Australian Open a participat la Grampinas Trophy unde a pierdut in turul 2 la chinezoaica Li Ann.

Este destul de inconstanta in joc iar din punct de vedere mental nu sta foarte ok. Daca are parte de 2-3 puncte mai putin reusite, Kudermetova incepe sa greseasca foarte mult. Are o finala in acest an, la Abu Dhabi, pierduta in minimum de seturi cu Sabalenka. Are un serviciu destul de bun, marea sa problema fiind deplasarea in teren. Aceasta are probleme in momentul in care incepe sa fie plimbata in teren sau in momentul in care adversarele lovesc foarte puternic mingea.

PARIURI SPECIALE AUSTRALIAN OPEN 2021 

Pronostic

Pentru aceasta partida voi miza pe victoria Simonei Halep. Jucatoarea noastra a demonstrat in partida precedenta ca este capabila sa castiga orice partida la acest turneu. Sta excelent din punct de vedere mental, reusind sa revina de la 5-2 in setul 3 al partidei cu Alja Tomljanovic. Chiar daca jocul o tradeaza in anumite momente experienta acumulata pana in acest moment al carierei o ajuta foarte mult sa gestioneze anumite momente ale jocului. Adversara ei din acest meci este la polul opus din punct de vedere al experientei si mentalului. Cred ca Simona se va impune fara prea mari probleme in aceasta partida, Kudermetova este incomodata vizibil de jucatoare care lovesc agresiv si puternic mingea precum Simona Halep, Aryna Sabalenka, Brady.

 

• Ponturi tenis Simona Halep vs Veronika Kudermetova : Halep castiga meciul  -> cota 1.51

CITESTE SI

More in Australian Open