Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Sorana Cirstea vs Rebecca Peterson – Australian Open – 14.01.2019

Luni dimineata, nu inainte de ora 02:00, la Australian Open se va disputa ponturi tenis Sorana Cirstea vs Rebecca Peterson, un duel unde jucatoarea din Romania este cotata cu prima sansa.

Favorita in acest tur inaugural, Sorana Cirstea are toate motivele as spere ca poate lasa o impresie buna, asta pentru ca jocul ei pe aceasta suprafata a inceput sa fie unul ceva mai consistent, deci are sanse bune de a atinge cea mai buna performanta la Australian Open, care este un tur al doilea. Ce e drept, nu a excelat in astfel de turnee, pe suprafata dura, dar 2019 l-a inceput curajos, cu sferturi de la finala la Shenzhen, de unde a parasit competitia dupa un duel cu americanca Alisson Riske.  A fost singurul turneu din calendar la care a participat, descurcandu-se destul de bine, dat fiind faptul ca are deja cinci meciuri disputate in ultima luna, a terminand anul anterior cu o prezenta la Dubai.

De partea cealalta a fileului, Rebecca Peterson se apropie de primul ei milion de dolari castigat in cariera ei de jucatoare profesionista. In varsta de 23 de ani, prezenta tabloul principal la Australian Open este o premiera, pana acum a mai reusit sa iasa din calificari, dar nu surprinde, avand in vedere ca cele mai bune rezultate la Grand Slam au venit anul trecut, cand a atins turul al doilea la Roland Garros si Wimbledon, iar US Open a venit cu un tur al treilea. Clasata pe locul 62 in clasamentul WTA jucatoarea suedeza inca nu si-a inceput sezonul, Australian Open este prima competitie la care evolueaza in sezonul acesta.

Cum Sorana deja s-a pregatit pentru participarea la Australian Open prin prezenta la doua turnee atractive, ma astept ca aceasta motivatie sa isi spuna cuvantul si sa trateze mult mai calm punctele cheie si aici sa se vada diferenta. Pe hard, in sezonul trecut, Peterson a avut ceva probleme cand a intalnit jucatoare din Romania, a pierdut la New Haven, in fata Anei Bogdan.

Pronostic ponturi tenis Sorana Cirstea vs Rebecca Peterson: Sorana Cirstea castiga, cota 1.50 la Betano

More in Tenis