Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Indian Wells

Ponturi tenis Venus Williams vs Andrea Petkovic – Indian Wells – 06.03.2019

In primul tur al turneului de la Indian Wells, avem si un duel interesant, Venus Williams vs Andrea Petkovic, o infruntare in care americanca pleaca drept favorita la agentiile de pariuri.

Venus Williams, sora mai mare a Serenei, care domina tenisul feminin este nevoita sa joace inca din primul tur la Indian Wells si asta pentru ca se afla in afara favoritelor. Ea ocupa locul 36 in clasamentul WTA, ceea ce este mai mult decat onorabil pentru o sportiva care urmeaza sa implineasca 39 de ani. Aceasta nu joaca la foarte multe competitii de-a lungul anului, este recunoscut acest lucru si acum nu a mai disputat un meci oficial de aproape doua luni, de cand a fost eliminata de la Australian Open. Acolo a pierdut chiar in fata Simonei Halep, a cedat in doua seturi si a parasit competitia de la Melbourne din turul al treilea.

Andrea Petkovic este o jucatoare ce in multe randuri a iesit fie accidentata, fie a cedat fizic si a pierdut fara drept de apel. S-a intamplat deja acest lucru la Australian Open, nemtoaica aflata pe locul 68 in ierarhia WTA a iesit accidentata din disputa cu Irina Begu. De altfel, in competitiile in care ea a fost angrenata in 2019 nu a reusit sa iasa mult in evidenta, in tot acest timp a castigat in doua randuri, iar in alte cinci a fost depasita. Una dintre meciurile in care a pierdut s-a jucat in turul al doilea de la Budapesta, desi era cotata favorita la agentiile de pariuri, Petkovic a pierdut in doua seturi in fata rusoaicei de 17 ani, Anastasia Potapova.

Fiind jucatoare experimentate, au mai fost deja adversare in patru randuri, scorul fiind egal. Interesant este ca trei dintre aceste dueluri s-au transat in set decisiv. Cred ca Venus poate profita mai mult de avantajul ca evolueaza pe o suprafata unde se antreneaza, ea fiind si jucatoare din Statele Unite ale Americii.

Pronosticul nostru pentru Venus Williams vs Andrea Petkovic: Venus Williams castiga, cota 1.55 la Betfair

More in Indian Wells