Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Tenis

Ponturi tenis Wang vs Halep – Miami

Ponturi tenis Wang vs Halep: miercuri, la o ora ce urmeaza sa fie anuntata ulterior de organizatori, in sferturile de finala de la Miami se joaca Qiang Wang vs Simona Halep.

Qiang Wang tine steagul Chinei sus si se pare ca o face cu brio. Sportiva in varsta de 27 de ani a reusit ca pana acum sa incheie meciurile fara sa piarda vreun set. Desigur, a avut parte si de noroc, dar este un element de care toti avem nevoie pentru a atinge anumite performante.

In turul anterior am avut un duel 100% chinezesc, anticipat corect de catre redactorii gnttips.ro. Qiang Wang a avut nevoie de o ora si 45 de minute pentru a trece de Yafan Wang, dupa ce a dispus de aceasta cu 7-5, 6-4.

Rezultatul meciurilor avute de Qiang Wang la Miami 2019

  • Vs Yafan Wang 2-0 (7-5, 6-4)
  • Vs Serena Williams -retras-
  • Vs Johanna Konta 2-0 (6-4, 6-0)

Ponturi tenis Wang vs Halep

Simona Halep isi mentine ritmul bun contra lui Venus Williams, sportiva pe care a reusit sa o invinga din nou, a fost, poate cel mai usor meci avut de numarul 3 WTA in fata unei sportive cu nume, intalnita un 2019.

Cotata cu prima sansa la agentiile de pariuri, Simona Halep a reusit sa faca un meci perfect identic, eliminand-o pe experimentata jucatoare din SUA cu dublu 6-3. A avut nevoie de aproximativ o ora si un sfert de stat pe teren pentru a-si confirma statutul de favorita a treia, evident, ajutata si sfatuita de antrenorul Daniel Dobre.

Rezultatul meciurilor Simonei Halep de la Miami 2019

  • Vs Venus Williams 2-0 ( 6-3, 6-3)
  • Vs Polona Hercog 2-1 (5-7, 7-6 (1), 6-2)
  • Vs Taylor Townsend 2-0 (6-1, 6-3)

Qiang Wang este o jucatoare incomoda, aceasta poate sa faca surpriza si lucrul acesta s-a vazut in rezultatele obtinute de-a lungul acestui sezon. Totusi, asa cum si noi am anticipat in pronosticul corect indicat la meciul Simonei, aceasta pare sa se simta din ce in ce mai bine, lucru pe care l-a si declarat.

Simona se simte bine pe teritoriu nord-american, in urma cu un an trecea de Wang, dar la Indian Wells. Astept ca meciul acesta sa se desfasoare dula un ritm asemanator, iar jucatoarea ce se impune in primul set sa proditeyde caderea rivalei si sa inchida meciul in doua seturi.

Ponturi tenis Wang vs Halep: sub 2.5 seturi, cota 1.50 la Betano

More in Tenis