Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Wang vs Mladenovic – Miami

Ponturi tenis Wang vs Mladenovic: in primul tur al turneului de la Miami se disputa Yafan Wang vs Kristina Mladenovic, un duel unde chinezoaica pleaca cu prima sansa la agentiile de pariuri.

Yafan Wang reprezinta China, a reusit ca pana in momentul de fata sa obtina rezultate suficiente cat sa o aduca pe locul 50 WTA. Aceasta a venit pe taram american dupa ce a reusit sa castige turneul de la Acapulco (Mexic), invingand-o in ultimul act pe Sofia Kenin. Acelasi duel l-am avut si in primul tur al competitiei de la Indian Wells.

Yafan Wang n-a reusit sa treaca de turul inaugural la Indian Wells, invinsa fiind cu 6-4 in decisivul duelului contra americancei Sofia Kenin, dupa doua ore si jumatate de stat pe teren. Totodata, aceasta ramane favorita la agentiile de pariuri, in fata lui Mladenovic, in acest sezon nu s-a intamplat sa piarda doua meciuri consecutive.

Ponturi tenis Wang vs Mladenovic

Kristina Mladenovic este o umbra a sportivei pe care am vazut-o in urma cu ceva timp, cand reusea chiar sa intre intre primele zece cele mai bune jucatoare. Dupa nici doi ani a ajuns sa ocupe locul 68 in ierarhia WTA, avand rezultate dezamagitoare.

Poate ca ne-a obisnuit cu rezultate bune, dar cel putin in 2019 a jucat sub asteptari, singura ei performanta fiind turul al treilea de la Dubai. A fost singurul turneu la care a reusit sa atinga aceasta performanta. Indian Wells a fost ultima sa competitie, dar cum tabloul n-a fost unul favorabil, fost invinsa in turul secund, de catre Naomi Osaka (6-3, 6-4).

Wang vs Mladenovic, frantuzoaica are probleme in 2019

Yafan are deja un prim turneu castigat, poate ce s-a intamplat la Indian Wells a fost normal, este cunoscuta relaxarea in joc dupa turneul unde a triumfat. Pe de alta parte, a avut timp sa reflecte asupra partidei, iar Kiki Mladenovic nu este o jucatoare care sa puna probleme. Una peste alta, cred ca Wang e favorita pe merit si astept sa se impuna.

Ponturi tenis Wang vs Mladenovic: victorie Yafan Wang, cota 1.68 la Unibet

More in Tenis