Connect with us

Tenis

Ponturi tenis Wang vs Wang – Miami

Ponturi tenis Wang vs Wang: luni, nu inainte de ora 23:00, in optimile turneului de la Miami are loc un duel 100% chinezesc, Yafan Wang vs Qianf Wang.

Yafan Wang este jucatoarea mai tanara din acest duel, sportiva nascuta la Nanjung urmeaza ca peste cateva zile sa implineasca 25 de ani. Trecuta la profesionisti de ceva timp si cu Fu Zhang antrenor, a reusit in decursul carierei sa aiba bucuria unui singur turneu castigat in calendarul WTA.

Aflata pe locul 50, Yafan face un turneu foarte bun la Miami, oferind cea mai buna reprezentatie a ei de la inceputul anului. Mai mult, este printre putinele jucatoare ce au putut obtine calificarea pana in acest punct datorita unor meciuri castigate fara sa piarda vreun set. Astfel, printre adversarele pe care le-a trimis acasa se numara Kristina Mladenovic, Elina Svitolina si in turul anterior a trecut de Rose Collins.

Ponturi tenis Wang vs Wang

Qiang Wang este ceva mai experimentata prin prisma varstei, aceasta a iplinit recent 27 de ani si datorita performantelor obtinuie a urcat pe locul 18 in ierarhia WTA. Trecuta la profesionisti in urma cu 13 ani, a reusit sa obtina doua trofee la proba de simplu feminin, acumuland aproximativ 3 milioane de dolari din premiile castigate.

Pare ca norocul a fost de partea ei in ceea ce priveste turneul de la Miami, zic asta pentru ca in turul anterior trebuia sa joace contra Serenei Williams, dar americanca s-a retras. Anterior acelui duel, Qiang a mai eliminat-o pe Johanna Konta, reusind sa-si egaleze performanta de la Indian Wells, unde s-a oprit in optimile de finala.

De-a lungul timpului au avut ocazia de a se duela in patru randuri si Qiang Wang a fost cea care s-a impus in trei randuri. Ambele joaca bine acum, cert este ca hard-ul e suprafata lor favorita si cred ca asa cu si-au mentinut ssrviciul in meciurile pe care le-au avut, sunt sanse sa vedem un meci echilibrat. Cel putin in primul act astept un duel aprig, cu cel putin zece game-uri.

Pontui tenis Wang vs Wang: peste 8.5 game-uri in primul set, cota 1.40 la Betano

CITESTE SI

More in Tenis