Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Indian Wells

Ponturi tenis Yafan Wang vs Sofia Kenin – Indian Wells – 06.03.2019

Primul tur al competitiei de la Indian Wells va aduce duelul Yafan Wang vs Sofia Kenin, doua sportive care vin dupa un turneu relativ reusit, drept pentru care e greu de spus care dintre ele este favorita.

Yafan Wang provine din Chinia, sportiva in varsta de 24 de ani tocmai ce a obtinut cel mai bun rezultat al sau din 2019, cucerind trofeul de la Acapulco (Mexic), dar nu a fost deloc usor, pentru ca a fost nevoita sa joace set decisiv in ulimul act. Pe de alta parte este familiarizata cu suprafata dura, ea reusind in chiar primul turneu al anului, la Shenzhen, sa joace semifinala, pierduta in fata unei jucatoare de top 10, Aryna Sabalenka. Aflata pe locul 49 in ierarhia WTA, Yafan Wang este considerata acum sportiva plecata cu sansa a doua, un eventual succes al ei vine sa ne aduca un profit de 2.52 de ori mai mare daca alegem sa mizam pe cotele oferite de agentia de pariuri online Unibet.

Sofia Kenin vine din generatia noua de sportive, la cei 20 de ani ai sai se afla deja pe un loc 33 WTA, ceea ce este meritat daca luam in considerare rezultatele obtinute pana in prezent. Sportiva a cucerit deja un trofeu in 2019, chiar inainte de Australian Open a reusit sa ridice deasupra capului trofeul oferit la Hobart. Saptamana trecuta a fost la un pas sa o faca din nou, dar n-a avut acelasi noroc in finala de la Acapulco, unde a pierdut chiar in fata adversarei din acest duel, Yafan Wang. Totodata nu este genul de sportiva care sa se predea usor, in ultimele opt dueluri a castigat in sase dintre ele, iar in cele doua pe care le-a pierdut a luat un set.

Dorinta de revansa a Sofiei Kenin este una foarte mare, chiar in urma cu putine zile a pierdut finala de la Acapulco dupa ce a pierdut in fata lui Yafan Wang si lucrul acesta ma face sa cred ca vor juca la fel de determinate ca atunci, in special cand vor evolua tot pe o suprafata identica. Chiar daca s-a schimbat locul de desfasurare al duelului, cred ca isi cunosc punctele slabe, astfel indiferent de castigatoare sa nu se impuna la o diferenta mai mare de patru game-uri.

Pronosticul nostru pentru Yafan Wang vs Sofia Kenin: Yafan Wang +4.5 game-uri, cota 1.50 la Betano

CITESTE SI

More in Indian Wells