Connect with us

Indian Wells

Ponturi tenis Ysaline Bonaventura vs Karolina Pliskova – Indian Wells

Turul al treilea al competitiei de pe taram nord-american, Indian Wells 2019, pune la bataie duelul Ysaline Bonaventura vs Karolina Pliskova.

Ysaline Bonaventura

In varsta de 24 de ani, belgianca Ysaline Bonaventura nu are rezultate deloc incurajatoare, cea mai buna prestatie la un turneu de Grand Slam a venit la editia din acest an a Australian Open si a insemnat accederea pe tabloul principal. Fara vreun titlu la profesionisti, aceasta se afla pe locul 144 in clasamentul WTA, aspect insesizabil in acest inceput de turneu. Indian Wells 2019 l-a inceput inca din calificari, de unde a reusit sa treaca dupa ce mereu a jucat trei seturi. Acest lucru s-a respectatsi in cele doua turruri disputate pe tabloul principal, Bonaventura reusind sa treaca dupa doua ore si jumatate de Townsend, cu 6-2 in setul al treilea. In turul anterior a plecat din nou cu a doua sansa, dar Vekic s-a aratat foarte putin dispusa sa joace la un nivel ridicat, aceasta pierzand tot in urma unui set decisiv.

Karolina Pliskova

Este o sportiva obisnuita cu performanta la nivel inalt, Karolina Pliskova este si acum pe locul 5 in erarhia WTA. In cei noua ani ai sai la nivel profesionist, cehoaica a reusit sa stranga peste 15 milioane de dolari si sa obtina 12 titluri WTA. Acesata se simte bine pe taram nord-american, in 2016 a jucat finala de US Open, acela fiind cel mai bun parcurs al sau la un Grand Slam. Anul acesta l-a inceput in forta, a facut cea mai buna prestatie la Australian Open, unde a ajuns pana in penultimul act, pentru ca anterior venirii sale la Indian Wells, sa piarda in sferturile turneului de la Dubai, dupa un meci in trei seturi, contra chinezoaicei Hsieh. Tot in trei seturi a jucat Pliskova si in meciul avut anterior, acesta a dispus cu 6-7 (4), 6-1, 6-1, de Misaki Doi, o sportiva aflata pe locul 121.

Cu un serviciu bun, Karolina isi poate face viata mai usoara, dar Ysaline Bonaventura s-a dovedit o sportiva ce poate disputa lejer trei seturi si oboseala sa nu se vada, toate meciurile acesteia terminandu-se in trei seturi. Ce e drept calificarea belgiencei a venit in fata unor jucatoare mult mai modeste decat cea pe care o intalneste in turul al treilea, de aici si convingerea ca o sa fie capat de linie pentru ea.

Pronosticul nostru pentru Ysaline Bonaventura vs Karolina Pliskova: scor corect 0-2, cota 1.55 la Unibet

More in Indian Wells