Connect with us

Tenis

Predictii tenis Amanda Anisimova vs Catherine Bellis – WTA Lexington

ponturi tenis

Predictii tenis Amanda Anisimova vs Catherine Bellis – WTA Lexington

Marti, 11 august, in turul I de la Lexington (SUA), Amanda Anisimova o va infrunta pe Catherine Bellis. Ora exacta a meciului va fi anuntata ulterior de catre organizatori.

Amanda Anisimova

Sportiva din Florida este profesionista deja de patru ani si asta in conditiile in care urmeaza sa implineasca 19 ani. Are la activ un singur turneu obtinut in cariera, dar a lasat o impresie placuta in urma cu un an. Aceasta a facut semifinala la Roland Garros si a atins turul 4 la Australian Open.

Aceasta a incercat ca in perioada aceasta de pauza sa se si distreze. A participat la o serie de turnee menite sa le tina in prize pe jucatoare. Astfel, inca din luna mai am putut sa le vedem la treaba intr-o maniera sau alta. Spre finalul lui iunie a jucat la un turneu amical organizat pe zgura, unde s-a impus in ambele meciuri.

Catherine Bellis

Dornica de tenis, a evoluat si ea la un turneu de pregatire pe zgura, sustinut tot in SUA. Bellis a reusit acolo sa joace un meci in trei seturi in compania lui McNally, dar pe care l-a pierdut. In alt duel a reusit sa se impuna in fata cunoscutei Eugenie Bouchard, in doar doua seturi.

Abia pe locul 302 in lume, Bellis nu a mai jucat tenis oficial din luna ianuarie. Atunci participa la Australian Open, dar apoi a fost accidentata. Dornica sa revina pe teren, a avut mai mult timp la dispozitie, datorita situatiei actuale.

Daca  punem in balanta realizarile celor doua sportive, atunci clar Anisimova are de castigat. Insa, o sa fie interesanta abordarea lor dupa atata perioada de pauza. Cu atat mai mult ca suprafata pe care se desfasoara turneul este hard. Oricum, astept din partea lor sa serveasca bine, fiind suprafata pe care se simt cel mai bine. In conditiile acestea voi miza pe un numar de cel putin 20 de game-uri jucate.

Predictii tenis Amanda Anisimova vs Catherine Bellis: peste 19,5 game-uri, cota 1.71 la Unibet

CITESTE SI

More in Tenis