Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Roland Garros

Pronosticuri Aliaksandra Sasnovich vs Emma Raducanu – Roland Garros

Pronosticuri Aliaksandra Sasnovich vs Emma Raducanu

Pronosticuri Aliaksandra Sasnovich vs Emma Raducanu – Roland Garros

Miercuri, in data de 25 mai, nu mai devreme de ora 12:00, va avea loc duelul dintre Aliaksandra Sasnovich si Emma Raducanu, acesta contand pentru runda a doua de pe tabloul feminin de la Roland Garros.

Agentiile de pariuri anticipeaza un duel destul de echilibrat, insa inclina usor balanta spre jucatoarea britanica. La Unibet, aceasta primeste cota 1.79 la victorie, in timp ce pentru un succes al bielorusei avem cota 2.02.

Cotele de la Unibet pentru Aliaksandra Sasnovich vs Emma Raducanu

Aliaksandra Sasnovich

Desi este cu aproape zece ani mai in varsta decat adversara sa si are mult mai multa experienta in circuitul WTA, aceasta nu a reusit niciodata performante notabile. Asadar, nu este o surpriza faptul ca in aceasta confruntare porneste cu sansa a doua la casele de pariuri.

Jucatoarea din Belarus a cucerit 11 titluri ITF, insa nu a castigat niciun turneu WTA. In turneele de mare slem, aceasta are performante modeste, cel mai departe ajungand la Wimbledon, in 2018, atingand optimile. La Roland Garros nu a depasit niciodata turul al doilea, pe care l-a atins de cinci ori pana acum.

Aliaksandra Sasnovich nu arata rau in ultima perioada, castigand sapte din ultimele noua meciuri disputate. Ultima data a dat piept cu Xinyu Wang, in primul tur de la Roland Garros, pe care a invins-o lejer, in minimum de seturi.

Emma Raducanu

Este o jucatoare extrem de talentata, care, desi are doar 19 ani, se poate lauda cu realizari la care multe jucatoare doar viseaza. E drept, nu mai impresioneaza de o buna perioada de timp, insa totusi, bookmakerii considera ca este peste nivelul adversarei sale, fapt pentru care porneste ca favorita.

Britanica are in palmares doar un singur titlu, triumfand la US Open in 2021, la doar a doua sa experienta pe tabloul principal al unui turneu de mare slem. De atunci insa, aceasta nu a mai obtinut performante notabile, avand evolutii destul de slabe.

Dupa sferturi la Stuttgart si optimi la Madrid, Emma Raducanu a fost eliminata inca din primul tur la Roma. A inceput insa cu dreptul la Roland Garros, invingand-o pe Noskova cu 1-2, revenind de la 1-0. A atins astfel in premiera runda a doua a turneului de la Paris.

Pronosticuri Aliaksandra Sasnovich vs Emma Raducanu

Poate ca Emma Raducanu este o jucatoare ceva mai buna, insa acesteia ii lipseste constanta, de aceea evitam sa mergem pe mana sa. Sasnovich este totusi o jucatoare experimentata, care are resursele necesare pentru a obtine victoria. Anticipam o infruntare echilibrata, in care nu este exclus sa se dispute trei seturi. Asadar, vom miza pe varianta „peste 19,5 game-uri”, intr-o cota de 1.58 oferita de Unibet.

Pronosticuri Aliaksandra Sasnovich vs Emma Raducanu: peste 19,5 game-uri -> cota 1.58

CITESTE SI

More in Roland Garros