Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Tenis

Pronosticuri Daniil Medvedev vs Oscar Otte – Halle

Pronosticuri Daniil Medvedev vs Oscar Otte

Pronosticuri Daniil Medvedev vs Oscar Otte – Halle

Duelul dintre Daniil Medvedev si Oscar Otte este unul din cadrul turneului de la Halle, acesta contand pentru faza semifinalelor. Este programat sa se joace sambata, in data de 18 iunie, nu mai devreme de ora 15:30.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, rusul porneste ca favorit cert, dupa cum era de asteptat de altfel. La Unibet, acesta primeste cota 1.16, in timp ce pentru un succes al germanului avem o cota de 5.40.

Cotele de la Unibet pentru Daniil Medvedev vs Oscar Otte

Daniil Medvedev

Nu are nevoie de prea multe prezentari, fiind unul dintre cei mai buni jucatori din circuitul ATP. Acesta a aratat in repetate randuri ca are resursele necesare pentru a pune probleme mari oricarui jucator, avand de asemenea si capacitatea de a cuceri titluri importante. Asadar, nu este de mirare faptul ca porneste ca favorit cert in aceasta infruntare.

Aflat pe primul loc in clasamentul ATP, rusul incearca sa isi consolideze pozitia cat poate de mult, avand in vedere faptul ca nu are drept de joc la Wimbledon. Are sanse bune sa triumfe la Halle, fiind ce-i drept principalul favorit la castigarea turneului. Forma il recomanda, pana acum aratand foarte bine.

Daniil Medvedev nu a pierdut niciun set in Germania, acesta avand evolutii de-a dreptul remarcabile. Si-a inceput aventura la turneu cu David Goffin, trecand apoi de Ilya Ivashka si Roberto Bautista-Agut. Cu toti acestia a stat in teren putin peste patru ore, in general rezolvand meciurile foarte repede.

Oscar Otte

Este un jucator interesant, insa care nu se poate compara cu adversarul sau, fiind mult sub nivelul acestuia din orice punct de vedere, astfel ca nu este de mirare faptul ca porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, bookmakerii avand toate motivele sa ia aceasta decizie.

Germanul nu a castigat niciun titlu pana acum in turneele ATP. De asemenea, nici in Grand Slam-uri nu are realizari notabile, in general oprindu-se in primele doua tururi. Acesta a avut cel mai lung parcurs la US Open, in 2021, cand atingea turul al patrulea.

Oscar Otte a stralucit la Stuttgart, atingand penultimul act, pierzand cu Berrettini. Acesta a repetat performanta si la Halle, pana acum avand evolutii foarte bune. In primul joc l-a invins in minimum de seturi pe Kecmanovic, urmand apoi victorii cu 2-1 cu Basilashvili si Khachanov.

Pronosticuri Daniil Medvedev vs Oscar Otte

Diferenta de valoare dintre cei doi jucatori este clara, Medvedev fiind net superior din acest punct de vedere. De asemenea, acesta are si un mare plus de experienta, avand in vedere faptul ca are realizari mai importante. Asadar, tinand cont si de forma prin care trece, ne asteptam sa se impuna in maniera clara. Mergem pe un succes in minimum de seturi al rusului, la o cota de 1.57 oferita de Unibet.

Pronosticuri Daniil Medvedev vs Oscar Otte: 2-0 Medvedev -> cota 1.57

More in Tenis