Connect with us

Tenis

Pronosticuri Daniil Medvedev vs Roberto Bautista-Agut – ATP Mallorca

Pronosticuri Daniil Medvedev vs Roberto Bautista-Agut

Pronosticuri Daniil Medvedev vs Roberto Bautista-Agut – ATP Mallorca

Sferturile de finala ale turneului de la Mallorca propun dueluri interesante, iar cel dintre Daniil Medvedev si Bautista-Agut nu face exceptie. Acesta este programat sa se joace joi, in data de 23 iunie, nu inainte de ora 17:00.

Rusul este vazut ca favorit cert de agentiile de pariuri, ceea ce era si normal de altfel, acesta primind cota 1.27 la Unibet. De partea cealalta, pentru un succes al spaniolului avem o cota de 3.85.

Cotele de la Unibet pentru Daniil Medvedev vs Roberto Bautista-Agut

Daniil Medvedev

Este unul dintre cei mai buni jucatori ai lumii, care a demonstrat in ultimii ani ca are resursele necesare pentru a invinge orice adversar si pentru a emite pretentii in cele mai importante turnee din circuit. Asadar, nu este de mirare faptul ca porneste ca favorit cert, fiind mult peste nivelul adversarului sau.

Rusul este primul in ierarhia ATP, beneficiind de faptul ca s-au retras punctele de la Wimbledon. Avand in vedere faptul ca nu va avea drept de joc la Londra, acesta va incerca sa isi consolideze pozitia in clasament cat de mult, astfel ca tinteste sa castige acest turneu.

Daniil Medvedev arata foarte bine pe iarba, acesta jucand finala la Hertogenbosch, atingand ultimul act si la Halle. De asemenea, a inceput bine si la Mallorca. In primul joc a dat piept cu conationalul Aslan Karatsev, pe care l-a invins cu 2-1, reusind sa il intoarca de la 0-1.

Roberto Bautista-Agut

Nu putem spune ca este un jucator rau, insa este totusi mult sub nivelul adversarului sau, din mai multe puncte de vedere. Asadar, agentiile de pariuri au toate motivele sa il dea ca outsider in aceasta confruntare.

Spaniolul si-a trecut in cont zece titluri pana acum, cel mai important venind la Dubai, singurul turneu de 500 de puncte castigat de acesta. In turneele de Grand Slam nu a stralucit de multe ori, in 2019 reusind cele mai mari performante, jucand sferturi la Australian Open si semifinale la Wimbledon.

Bautista-Agut a jucat la Halle inainte de acest turneu, atingand sferturile, pierzand chiar cu Medvedev in minimum de seturi. La Mallorca, acesta si-a inceput aventura cu Daniel Taro, pe care l-a invins lejer. Ar fi trebui sa il infrunte apoi pe Kyrgios, insa a beneficiat de faptul ca australianul s-a retras.

Pronosticuri Daniil Medvedev vs Roberto Bautista-Agut

Dupa cum mentionam, Medvedev s-a impus in ultimul meci direct, obtinand prima victorie in fata ibericului. Raportandu-ne la acel meci, dar si la forma prin care trece rusul, ne asteptam ca acesta sa se impuna clar. Asadar, mizam pe un succes in minimum de seturi al acestuia, la o cota de 1.81 oferita de Unibet.

Pronosticuri Daniil Medvedev vs Roberto Bautista-Agut: 2-0 Medvedev -> cota 1.81

CITESTE SI

More in Tenis