Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Australian Open

Pronosticuri Denis Shapovalov vs Rafael Nadal – Australian Open

Pronosticuri Denis Shapovalov vs Rafael Nadal

Pronosticuri Denis Shapovalov vs Rafael Nadal – Australian Open

Denis Shapovalov vs Rafael Nadal este un duel intre noua si vechea generatie, acesta urmand sa se joace marti dimineata, nu inainte de ora 05:00, contand pentru faza sferturilor de finala de la Australian Open.

Evident, ibericul porneste ca favorit cert in aceasta confruntare, fiind mult peste nivelul adversarului sau. Acesta primeste cota 1.35 la agentia de pariuri Unibet, in timp ce canadianul are cota 3.25 la victorie.

Cotele de la Unibet pentru Denis Shapovalov vs Rafael Nadal

Denis Shapovalov

Este unul dintre cei mai talentati jucatori din circuit, care, dupa cum afirma chiar si Mats Wilander de curand, are resursele necesare pentru a produce performante mari pe viitor. In continuare insa, este sub nivelul adversarului sau, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste ca outsider.

Canadianul nu are in palmares decat un singur trofeu, obtinut la Stockholm, in 2019. De atunci, acesta a mai disputat trei finale, una dintre ele la Masters-ul de la Paris, unde pierdeqae cu Djokovic. Ce-i drept, se poate mandri cu faptul ca de curand a cucerit cu Canada ATP Cup, castigand trei dintre cele patru partide disputate.

Semifinalist la Wimbledon in 2021, Shapovalov se descurca admirabil si la Australian Open, unde a atins in premiera sferturile. Acesta i-a eliminat pe Djere, Kwon, Opelka si Zverev, surprinzator, doar cu cel din urma castigand in minimum de seturi.

Rafael Nadal

Nu mai are nevoie de introducere, fiind un „monument” al tenisului, performantele acestuia fiind de-a dreptul fabuloase. Este, ce-i drept, un jucator de zgura, de unde si supranumele de „Regele Zgurii”, insa are realizari importante si pe celelalte suprafete.

Castigator de 13 ori la Roland Garros, Rafa se poate mandri si cu doua Wimbledon-uri, patru US Open-uri, dar si un Australian Open. In cazul in care acesta se impune din nou la turneul de la Antipozi, poate egala performanta lui Djokovic – castigator de minim doua ori in toate cele patru turnee de Grand Slam.

Rafael Nadal, locul 5 mondial, are parte de un inceput perfect in 2022, fiind fara greseala pana acum. Campion la Summer Set, acesta se descurca de minune si la Australian Open. I-a eliminat pe rand pe Giron, Hanfmann, Khachanov si Mannarino, doar cu rusul cedand set.

Pronosticuri Denis Shapovalov vs Rafael Nadal

Nadal este fara dubii jucatorul mai bun, dar si mai experimentat, iar cel mai probabil se va impune. Shapovalov are insa un moral bun inainte de acest duel, venind dupa un succes colosal obtinut cu Zverev, favoritul 3. Asadar, anticipam un meci intens, in care – de ce nu? – se vor disputa minim patru seturi. Vom recomanda un pariu pe varianta „peste 34,5 game-uri”, la o cota de 1.53 oferiat de Unibet.

Pronosticuri Denis Shapovalov vs Rafael Nadal: peste 34,5 game-uri -> cota 1.53

CITESTE SI

More in Australian Open