Connect with us

Roland Garros

Pronosticuri Facundo Bagnis vs Daniil Medvedev – Roland Garros

Pronosticuri Facundo Bagnis vs Daniil Medvedev

Pronosticuri Facundo Bagnis vs Daniil Medvedev – Roland Garros

Marti, in data de 24 mai, nu mai devreme de ora 12:00, va avea loc duelul dintre Facundo Bagnis si Daniil Medvedev, cei doi urmand sa se intalneasca in prima runda de la Roland Garros, intr-o partida in care rusul este vazut ca favorit cert de agentiile de pariuri, primind cota 1.11 la Unibet.

Cotele de la Unibet pentru Facundo Bagnis vs Daniil Medvedev

Facundo Bagnis

Este un jucator cu mult mai multa experienta in circuitul profesionist, in sensul ca joaca de mai mult timp, insa nu se poate compara cu adversarul sau, din punct de vedere al performantelor. Asadar, agentiile de pariuri au toate motivele sa il dea ca outsider in aceasta confruntare.

Argentinianul nu a intrat niciodata in top 50 in ierarhia ATP, cea mai buna clasare a sa fiind locul 55. In prezent, acesta se situeaza pe un modest loc 104. Nu e de mirare, avand in vedere faptul ca nu a cucerit niciun titlu in intreaga sa cariera. De asemenea, nici in turneele de mare slem nu a stralucit, rare fiind datile in care a depasit primul tur.

Inainte de Roland Garros, Facundo Bagnis a luat parte la turneul de la Geneva. Acesta a trecut de Klein si Sachko, pierzand insa in saisprezecimi cu Basilashvili. E drept, acesta a fost nevoit sa se retraga din cauza unei probleme medicale, dupa ce a pierdut primul set.

Daniil Medvedev

Daca ne raportam la performantele obtinute de acesta in ultimii ani, am putea spune ca este cel putin in top 3 jucatorii ai lumii. Asadar, dupa cum era de asteptat, porneste ca favorit cert, fiind mult peste nivelul adversarului sau, din orice punct de vedere.

Rusul are in palmares 13 titluri, cel mai important venind la US Open, in 2021, cand castiga primul si singurul sau titlu de mare slem. De asemenea, se poate mandri si cu faptul ca a triumfat la Turneul Campionilor, in 2020. Are de altfel si doua finale la Australian Open, astfel ca putem spune ca adora suprafata dura (hard-ul).

Ei bine, acestia uraste zgura, de multe ori afirmand acest lucru, de unde si performantele modeste pe aceasta suprafata. La Roland Garros, cea mai mare realizare a sa a venit in 2021, cand atingea sferturile. Ba mai mult, in acest sezon nu a disputat decat un singur meci pe zgura, la Geneva, pierzand in primul tur cu Gasquet, in minimum de seturi.

Pronosticuri Facundo Bagnis vs Daniil Medvedev

E drept, Medvedev este peste nivelul adversarului sau, din mai multe puncte de vedere. Faptul ca joaca pe zugra insa, reprezinta un handicap pentru acesta, de care Bagnis poate profita. Asadar, anticipam un meci mai echilibrat decat il dau agentiile de pariuri, in care nu este exclus sa avem parte de surprize. Mizam astfel pe varianta „peste 30,5 game-uri”, la o cota de 1.58.

Pronosticuri Facundo Bagnis vs Daniil Medvedev: peste 30,5 game-uri -> cota 1.58

CITESTE SI

More in Roland Garros