Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Tenis

Pronosticuri Ilya Ivashka vs Stefanos Tsitsipas – ATP Mallorca

Pronosticuri Ilya Ivashka vs Stefanos Tsitsipas

Pronosticuri Ilya Ivashka vs Stefanos Tsitsipas – ATP Mallorca

Duelul dintre Ilya Ivashka si Stefanos Tsitsipas este unul ce conteaza pentru optimile de finala ale turneului de la Mallorca, acesta fiind programat sa se joace miercuri, in data de 22 iunie, nu mai devreme de ora 15:30.

Dupa cum era de asteptat, grecul porneste cu prima sansa la casele de pariuri, fiind fara dubii jucatorul mai bun. La Unibet, acesta primeste cota 1.49, in timp ce pentru un succes al bielorusului avem o cota de 2.60.

Cotele de la Unibet pentru Ilya Ivashka vs Stefanos Tsitsipas

Ilya Ivashka

Este un jucator modest, ce nu se poate compara cu adversarul sau. Este mult sub nivelul acestuia, din punct de vedere al performantelor si, implicit, al experientei, astfel ca agentiile de pariuri au toate motivele sa il dea ca outsider in aceasta confruntare.

Bielorusul si-a trecut un singur titlu in palmares, in urma cu aproximativ un an triumfand la Winston-Salem Open, dupa o finala cu Mikael Ymer. In turneele de mare slem nu are realizari notabile. Cea mai buna performanta a sa a venit chiar pe iarba, atingand turul al patrulea la Wimbledon, in 2021.

Ivashka nu straluceste pe iarba in acest sezon, castigand patru din cele sase meciuri disputate pe aceasta suprafata. La Hertogenbosch a atins sferturile, pierzand cu Medvedev, fiind eliminat apoi in optimi la Halle, dupa ce a pierdut cu acelasi Medvedev. La Mallorca, acesta si-a inceput aventura cu Ruusuvuori, castigand lejer, in minimum de seturi.

Stefanos Tsitsipas

Este unul dintre cei mai buni jucatori din circuitul ATP, care are realizari mult mai mari decat adversarul sau de-a lungul carierei, asa ca nu este o surpriza faptul ca porneste cu prima sansa in aceasta infruntare, avand resursele necesare pentru a obtine victoria fara prea multe emotii.

Grecul, aflat in prezent pe locul 6 in ierarhia ATP, si-a trecut opt titluri in cont pana acum. De asemenea, se poate lauda si cu realizari importante in turneele de Grand Slam. Acesta a disputat semifinale la trei dintre ultimele patru editii de Australian Open, jucand de asemenea si in finala ultimei editii de Wimbledon.

Stefanos Tsitsipas nu straluceste pe iarba in acest sezon. Acesta a participat pana acum la turneele de la Stuttgart si Halle, fiind eliminat de fiecare data in al doilea meci, pierzand cu Andy Murray, respectiv cu Nick Kyrgios.

Pronosticuri Ilya Ivashka vs Stefanos Tsitsipas

Diferenta de valoare dintre cei doi jucatori este clara, Tsitsipas fiind fara indoiala jucatorul mai bun. Acesta are pretentii mult mai mari, cautand un parcurs cat mai lung la Mallorca, in special pentru a avea un moral bun inainte de Wimbledon. Asadar, ne asteptam ca in aceasta infruntare sa faca o figura frumoasa, de aceea mergem pe mana lui. Mizam pe un succes al grecului, la o cota de 1.49 oferita de Unibet.

Pronosticuri Ilya Ivashka vs Stefanos Tsitsipas: Tsitsipas castiga -> cota 1.49

CITESTE SI

More in Tenis