Connect with us

Tenis

Pronosticuri Katie Boulter vs Simona Halep – WTA Birmingham

Pronosticuri Katie Boulter vs Simona Halep

Pronosticuri Katie Boulter vs Simona Halep – WTA Birmingham

Confruntarea dintre Katie Boulter si Simona Halep este una ce conteaza pentru faza sferturilor de finala de la Birmingham, aceasta fiind programata sa se joace vineri, in data de 17 iunie, nu inainte de ora 17:00.

Dupa cum era de asteptat, jucatoarea noastra porneste ca favorita certa la casele de pariuri, fiind net superioara. La Unibet, aceasta primeste cota 1.20, in timp ce pentru un succes al britanicei avem cota 4.75.

Cotele de la Unibet pentru Katie Boulter vs Simona Halep

Katie Boulter

Este o jucatoare modesta, ce nu se poate compara cu adversara sa, nici din punct de vedere al experientei, dar nici al performantelor. Asadar, nu este de mirare faptul ca porneste ca outsidera clara in aceasta confruntare, agentiile de pariuri avand toate motivele sa ia aceasta decizie.

In varsta de 25 de ani, britanica se situeaza doar pe un modest loc 141 in ierarhia WTA. Aceasta nu are realizari notabile de-a lungul carierei, castigand 6 titluri, insa in turnee ITF. De asemenea, nici in turneele de Grand Slam nu a stralucit, rar prinzand un loc pe tabloul principal.

Katie Boulter se descurca bine in fata fanilor britanici, la Birmingham fiind fara set cedat pana acum. In primul joc, aceasta a dat piept cu Alison Riske, trecand apoi de Caroline Garcia. In aceste dueluri a cedat de fiecare data cate sapte game-uri.

Simona Halep

Este fara dubii mult peste niveul adversarei sale, fiind una dintre cele mai mari jucatoare din istoria tenisului, fiind de asemenea si una dintre cele mai bune din ultimul deceniu. Asadar, porneste ca favorita certa, iar in mod normal ar trebui sa obtina victoria in mod clar.

Romanca are multiple realizari de-a lungul carierei, de departe, cele mai importante venind la Roland Garros si Wimbledon, unde a triumfat in 2018, respectiv 2019. E drept, nu mai este la acelasi nivel, avand insa in continuare ambitia de a straluci pe cele mai importante scene ale tenisului.

Inainte de Birmingham, Halep a jucat la open-ul francez, unde s-a oprit in runda a doua, pierzand cu chinezoaica Zheng. La Birmingham, aceasta arata foarte bine, fiind, la fel ca adversara sa, fara set pierdut. Mai intai a trecut de Lesia Tsurenko, eliminand-o apoi pe Harriet Dart. In fiecare dintre aceste dueluri a cedat cate cinci game-uri.

Pronosticuri Katie Boulter vs Simona Halep

Simona Halep este net superioara adversarei sale, din orice punct de vedere, asa ca avem mari asteptari de la aceasta. E drept, Boulter arata de minune la Birmingham, insa ne asteptam ca experienta romancei sa isi spuna cuvantul. Asadar, mizam pe faptul ca se va impune in maniera categorica, de aceea vom paria in consecinta. Recomandarea noastra primeste o cota de 1.62 la agentia de pariuri online Unibet.

Pronosticuri Katie Boulter vs Simona Halep: 0-2 Halep -> cota 1.62

CITESTE SI

More in Tenis