Connect with us

Tenis

Pronosticuri Katie Swan vs Bianca Andreescu – Bad Homburg

Pronosticuri Katie Swan vs Bianca Andreescu

Pronosticuri Katie Swan vs Bianca Andreescu – Bad Homburg

Miercuri, in data de 22 iunie, nu inainte de ora 15:00, se va juca partida dintre Katie Swan si Bianca Andreescu, aceasta contand pentru faza optimilor de finala de la Bad Homburg.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, canadianca porneste ca favorita certa, fiind fara dubii jucatoarea mai buna. La Unibet, aceasta primeste cota 1.30, in timp ce pentru un succes al britanicei avem cota 3.55.

Cotele de la Unibet pentru Katie Swan vs Bianca Andreescu

Katie Swan

Nu se poate compara cu adversara sa, atunci cand vine vorba de experienta, avand performante mult mai slabe decat aceasta. Asadar, nu este de mirare faptul ca porneste ca outsidera clara, agentiile de pariuri avand toate motivele sa ia aceasta decizie.

Britanica in varsta de 23 de ani a cucerit zece titluri pana acum, insa in turnee ITF. Evident, nici in turneele de Grand Slam nu straluceste. Nu a atins tabloul principal decat la Wimbledon pana acum, unde nu a reusit sa depaseasca vreodata turul al doilea.

Katie Swan si-a inceput aventura pe iarba in acest sezon la Birmingham, unde a fost invinsa in primul meci de Donna Vekic. La Bad Homburg a inceput insa foarte bine. In primul joc, aceasta s-a impus in minimum de seturi in fata germancei Korpatsch, castigand apoi cu 2-1 disputa cu Sloane Stephens.

Bianca Andreescu

La un moment dat, era vazuta ca o mare speranta in tenisul feminin. E drept, este extrem de talentata, insa nu a reusit sa isi imbogateasca palmaresul, in ultimii ani avand mari fluctuatii de forma, cauzate in mare parte de accidentari.

Canadianca se poate lauda cu trei titluri, cel mai important venit la US Open, in 2019, cand o invingea in finala pe Serena Williams. Trebuie mentionat faptul ca este doar singura editie a unui turneu de Grand Slam in care a reusit sa depaseasca turul al doilea. Asadar, din cauza performantelor modeste din ultima perioada, aceasta a coborat pe un modest loc 72.

Bianca Andreescu si-a inceput aventura pe iarba in acest sezon la turneul de la Berlin. Nu a reusit mare lucru, trecand in primul tur de Siniakova, pierzand insa apoi cu Pliskova. La Bad Homburg, aceasta a jucat cu italianca Trevisan in primul joc, pe care a invins-o lejer, impunandu-se in minimum de seturi.

Pronosticuri Katie Swan vs Bianca Andreescu

Bianca Andreescu este fara dubii jucatoarea mai talentata, de la care avem totusi unele pretentii. Are un moral bun dupa succesul din prima runda, asa ca ne asteptam sa faca o figura frumoasa. Mizam astfel pe un succes al sau in minimum de seturi, la o cota foarte buna de 1.84.

Pronosticuri Katie Swan vs Bianca Andreescu: 0-2 Andreescu -> cota 1.84

CITESTE SI

More in Tenis